Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Για τα 50 εκατ. ευρώ του Σόρος στην κυβέρνηση ποιος θα παρέμβει;

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Για τα 50 εκατ. ευρώ του Σόρος στην κυβέρνηση ποιος θα παρέμβει;

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τις καταγγελίες Καμμένου ότι η κυβέρνηση πήρε 50 εκατ. ευρώ από τον Τζόρτζ Σόρος ζήτησε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι η Δικαιοσύνη προφυλάκισε τον Γ.Παπαντωνίου για 2,4 εκατ. ευρώ και αναρωτήθηκε αν θα παρέμβει κάποιος για τα 50 εκατ. ευρώ που δήλωσε ο κ. Καμμένος πως πήρε η Κυβέρνηση από τον Τζ.Σόρος.

Ο Οδ. Κωνσταντνόπουλος επεσήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μία ιστορία δεκαετιών στη διάρκεια της οποίας έκανε και λάθη. «Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη – όταν ήρθε η υπόθεση Παπαντωνίου στη Βουλή, ήμαστε οι πρώτοι που είπαμε πως πρέπει να αποφανθεί η Δικαιοσύνη», τόνισε.

Πρόσθεσε, δε, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο ο Γ.Παπαντωνίου, είναι εκατομμύρια άνθρωποι και ότι όσοι έκλεψαν, εφόσον απεφάνθη η Δικαιοσύνη ότι έκλεψαν, είναι για το ΠΑΣΟΚ πολιτικά ρεμάλια. «Στενοχωριέμαι για όσους πέρασαν από το χώρο μας. Όμως δείτε το παράδοξο: απολογούμαι εγώ σήμερα για τον κ.Παπαντωνίου επειδή ήταν ΠΑΣΟΚ, ενώ ο κ. Καψώχας που ήταν στενός του συνεργάτης όταν ήταν Υπουργός Άμυνας, κάνει σήμερα κυβερνητική προπαγάνδα στην ΕΡΤ και κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για την περίοδο εκείνη», είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

«Για εμάς η διαφάνεια είναι σε πρώτη προτεραιότητα. Διαφάνεια παντού, όχι με λόγια, αλλά με πράξεις. Μετά από τα 2,4 εκ ευρώ του κ.Παπαντωνίου, θα παρέμβει ο εισαγγελέας και για τα 50 εκ.ευρώ του Τζ. Σόρος που είπε ο κ. Καμμένος ότι πήρε η κυβέρνηση; Θα διερευνηθεί και η υπόθεση των 24,5 δις ευρώ που χάθηκαν από τις ελληνικές τράπεζες με τους χειρισμούς Τσίπρα - Καμμένου; Πόση διαφάνεια αντέχει η κυβέρνηση;», τόνισε κλείνοντας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.