Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Επικίνδυνοι οι κυβερνητικοί χειρισμοί για τα εθνικά θέματα

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019, 15:27
-A +A
Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Επικίνδυνοι οι κυβερνητικοί χειρισμοί για τα εθνικά θέματα

Για πολύ επικίνδυνους χειρισμούς στα εθνικά θέματα κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος υποστηρίζοντας ότι δεν γνωρίζει αν αυτό συμβαίνει λόγω ανικανότητας ή αν αποτελεί στόχο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Φοβάμαι πως η ομάδα που διαχειρίζεται τα εθνικά μας θέματα εντός κι εκτός Ελλάδος όχι μόνο δίνει «πατήματα» εις βάρος της χώρας, αλλά δημιουργεί μεγάλα προβλήματα, τα οποία επισημαίνουν ακόμη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Όλο αυτό είναι ένα επικίνδυνο μείγμα όσον αφορά στα εθνικά μας θέματα». Δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στον ΣΚΑΙ.

Πρόσθεσε, δε, ότι η Τουρκία δεν έχει αλλάξει εξωτερική πολιτική τα τελευταία χρόνια, όταν όμως ο ίδιος ο Υπουργός Εξωτερικών τους δίνει έδαφος να «πατήσουν» με τις δηλώσεις του, τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα.

Για τις διαμαρτυρίες των πολιτών τόνισε ότι έχει ζήσει διαδηλώσεις με ΣΥΡΙΖΑ όταν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, αποχώρησε από την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη γιατί τότε, ο κ.Καρανίκας – σημερινός σύμβουλος του Πρωθυπουργού – ο κ.Κουράκης – σημερινός Αντιπρόεδρος της Βουλής – και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρθηκαν με χυδαίο τρόπο απέναντι στον θεσμό.

Στα ζητήματα της Οικονομίας σημείωσε ότι το Euroworking Group είπε ξανά «όχι» στο σχέδιο προστασίας ενώ εκτίμησε πως ο Αλ.Τσίπρας στήνει σκηνικό εκλογών, κατά το πρότυπο του 2015, με δήθεν «σύγκρουση» με την «κακή τρόικα».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 06/12/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα