Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Επικίνδυνο αν η κυβέρνηση έχει εμπλέξει στα εθνικά ζητήματα τα οικονομικά

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Επικίνδυνο αν η κυβέρνηση έχει εμπλέξει στα εθνικά ζητήματα τα οικονομικά

Την ελπίδα ότι η κυβέρνηση δεν έχει εμπλέκει στα εθνικά ζητήματα τα οικονομικά εξέφρασε ο επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσεάς Κωνσταντινόπουλος σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ σχετικά με την συμφωνία για το Σκοπιανό.

Σχετικά με την παρουσία του Π. Καμμένου προχθές στη Βουλή ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος σχολίασε ότι «ήταν ντροπή για την Ελληνική Δημοκρατία».

«Θέλω να πιστεύω ότι η Κυβέρνηση δεν έχει εμπλέξει στα εθνικά ζητήματα, τα οικονομικά. Θα είναι ό,τι πιο επικίνδυνο. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει όλα τα υπόλοιπα. Αυτό εύχομαι να μην το κάνει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τη υπόθεση του Ανδρέα Γεωργίου, βουλευτής της ΔΗΣΥ υπογράμμισε: «Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι θα μπορούσε να πάει μάρτυρας υπεράσπισης του κ. Γεωργίου. Μέχρι πριν από λίγο καιρό υπήρχε το γνωστό καραμανλικο-συριζαίικο παραμύθι, το οποίο έλεγε ότι τα στοιχεία του κ. Γεωργίου για το έλλειμμα από τη διακυβέρνηση Καραμανλή είχαν «φτιαχτεί».

Η αγάπη του ΣΥΡΙΖΑ για τον κ. Καραμανλή είναι γνωστή. Πόσο θα καλύπτει ο ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2004-2009 και τον οικονομικό εκτροχιασμό;», αναρωτήθηκε.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Τις τελευταίες εβδομάδες τρέχουν πολύ σημαντικά ζητήματα. Πρώτον ψηφίστηκε το τέταρτο μνημόνιο το οποίο η Κυβέρνηση προσπάθησε να το καλύψει μέσα από τη διαδικασία της συμφωνίας με τα Σκόπια. Είχαμε μέτρα από 5,1 δις μέχρι και 25 δις ευρώ.

Για πρώτη φορά ψηφίστηκε ότι δημόσια περιουσία μέσω του υπερταμείου μπαίνει ενέχυρο στους εταίρους, εφόσον το ελληνικό δημόσιο δεν μπορέσει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Δεύτερον έχουμε μια συμφωνία. Γι΄ αυτή τη συμφωνία εμείς θέλαμε να υπά».ξει μια λύση, αλλά υπήρχαν σημαντικά προβλήματα τα οποία αποδείχθηκαν πριν καν περάσει ένα εικοσιτετράωρο.

Τέλος χαρακτήρισε πολύ σημαντική την αναφορά του Ζάεφ χθες στην ομιλία του σε«Μακεδόνες» και Έλληνες, προσθέτοντας ότι το  έκανε εντύπωση «που Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι «Εθνικός Μακεδόνας».

Η συμφωνία είχε γκρίζες ζώνες που έπρεπε να αλλάξουν και είχε την ευκαιρία να το κάνει η Κυβέρνηση, αλλά επέλεξε να υπογράψει», κατέληξε.

Φωτογραφία intime news