Κυρ. Μητσοτάκης: Όχι στη συμφωνία των Πρεσπών –  Άμεση προσφυγή στις κάλπες

Κυρ. Μητσοτάκης: Όχι στη συμφωνία των Πρεσπών – Άμεση προσφυγή στις κάλπες

Σαφές και ξεκάθαρο όχι στη συμφωνία των Πρεσπών είπε εκ νέου από τη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας στο ερώτημα που είχε θέσει ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας την προηγούμενη Κυριακή στη ΔΕΘ, όπου μάλιστα είχε κάνει λόγο για «λαϊκισμό» και «τσάμπα μαγκιές».

Στο νέο λεξικό Μπαμπινιώτη και στη λέξη λαϊκιστής υπάρχει δίπλα το όνομα του Αλέξη Τσίπρα δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ προσθέτοντας ότι η στάση του ως προς τη συμφωνία των Πρεσπών, είναι συγκεκριμένη και απόλυτα σαφής.

«Η Ν.Δ. δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία όταν έρθει στη Βουλή» είπε προσθέτοντας πως εάν προηγηθούν εκλογές ως κυβέρνηση δεν θα τη φέρει στη Βουλή προς ψήφιση. Εν τούτοις ξεκαθάρισε πως αν προηγηθεί η ψήφιση της συμφωνίας των εκλογών και εγκριθεί απο την πλειοψηφία δημιουργεί τετελεσμένα που δύσκολα ανατρέπονται αφού πρόκειται για διεθνείς συνθήκες.

Μάλιστα ανέφερε ότι αν ψηφιστεί τότε δεν μπορεί να ανατραπεί η είσοδος των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Ως προς την αναφορά περί τσάμπα μάγκα τόνισε πως «Τσάμπα μάγκας είναι ο Καμμένος» ο οποίος κρύβεται πίσω από το θέμα της έγκρισης της συμφωνίας από τη Βουλή ενώ ο ίδιος με τη στάση του και την ανοχή του έδωσε το πράσινο φως για την υπογραφή της.