7ος χρόνος, ημέρα 2187η
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

Ο Τσίπρας καταγγέλλει το... καθεστώς ασυδοσίας που ίσχυε επί των ημερών του

Ο Τσίπρας καταγγέλλει το... καθεστώς ασυδοσίας που ίσχυε επί των ημερών του
Eurokinissi

«Ο κ. Τσίπρας καταγγέλλει ένα καθεστώς που ίσχυε επί των ημερών του», τονίζει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχετικά με τις συνθήκες εργασίας των διανομέων.

«Ο κ. Τσίπρας καταγγέλει ένα καθεστώς που ίσχυε επί των ημερών του και δεν το έθιξε στο ελάχιστο», αναφέρει ο χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσθέτει:

«Ξαφνικά, σήμερα, ως δια μαγείας έγιναν ορατοί οι εργαζόμενοι που ήταν για τον ίδιο και την κυβέρνηση του αόρατοι όσο ήταν πρωθυπουργός. Το μόνο που καταφέρνει ο κ. Τσίπρας με τη σημερινή του ανακοίνωση είναι να απαλλάσσει από τις ευθύνες της, για την άδικη συμπεριφορά απέναντι στους εργαζόμενους, την εταιρεία, προκειμένου να ασκήσει την προσφιλή του ψηφοθηρία. Αυτήν υπερασπίζεται κι όχι τον εργαζόμενο».

Η αλήθεια είναι ότι ο νόμος που ψηφίσαμε βελτιώνει τη θέση των εργαζομένων και διευρύνει τα δικαιώματά τους. Υποχρεώνει τις εταιρείες να τους αγοράσουν εξοπλισμό, τους δίνει συνδικαλιστικά δικαιώματα, καθορίζει με σαφήνεια τις προϋποθέσεις για κάθε μορφή εργασίας και ισχύει σχεδόν σ´ όλη την Ευρώπη. Η σκιά της δημαγωγίας όμως όλα αυτά τα καθιστά για τον κ. Τσίπρα αόρατα», καταλήγει ο Γ. Οικονόμου.
Χατζηδάκης: Οι 500 νέες θέσεις μισθωτών από διεθνή αλυσίδα διανομής απάντηση στους μυθοπλάστες του ΣΥΡΙΖΑ


Οι εργασιακές ακρότητες της efood δεν είναι καπιταλισμός

Κάλεσμα Τσίπρα σε υπερψήφιση νομοθετικής ρύθμισης για τους διανομείς