Ο Θ. Λυμπερόπουλος... απένειμε τα εύσημα στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Θ. Λυμπερόπουλος... απένειμε τα εύσημα στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε μια παρέμβαση που θα ζήλευαν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο πρόεδρος των ταξιτζήδων Θύμιος Λυμπερόπουλος κατά τη διάρκεια της συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών. Ο συνδικαλιστής Λυμπερόπουλος αρχικά έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Χρ. Σπίρτζη επειδή μετά «από τρία χρόνια πόλεμο με τους θεσμούς και τις πολυεθνικές  έρχεται ένα νομοσχέδιο που δικαιώνει τον αυτοαπασχολούμενο».

Επιτέθηκε λίγο αργότερα στον βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή, απορρίπτοντας τον ισχυρισμό ότι οι ταξιτζήδες αποτελούν συντεχνία και χαρακτήρισε «συντεχνία και διαπλοκή εκείνους που μέσα από την καινοτομία κλέβουν την κοινωνία, που με την καινοτομία παρερμηνεύουν τους νόμους του ευρωπαϊκού δικαστηρίου».

Μάλιστα, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι κοιτώντας προς τα έδρανα της ΝΔ είπε ότι κάποιοι αγωνίζονται να μείνει το μνημόνιο μετά τον Αύγουστο για να κανονίζουν οι θεσμοί και όχι εμείς.

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία «παλεύει και με λάθη» και συνέχισε την επίθεση προς την αντιπολίτευση, ισχυριζόμενος ότι ο κλάδος του βρίσκεται υπό πίεση από το 2010 και μετά. «Ακούω βουλευτές να μιλάνε για μαντράδες για να χτυπήσουν τα ταξί», είπε και προειδοποίησε ότι «όποιος πάει κόντρα στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, δεν έχει καταλάβει τι θα αντιμετωπίσει»!

Τα πυρά του έστρεψε και προς την Taxibeat, αν και αναγνώρισε ότι είναι η μόνη καινοτομία που ασχολείται με ταξί. «Έχω ένα σωρό εμβάσματα που δεν ξέρει κανένας που βρίσκονται», είπε σχετικά με την πώληση της εταιρείας, προσθέτοντας όμως ότι δεν θέλει καμία καινοτομία να αποκλείεται.

Αλέξανδρος Διαμάντης