Ο Θ. Καράογλου καταγγέλλει την Διοικήτρια του ΟΑΕΔ για «λουδοβίκεια συμπεριφορά»

Παρασκευή 07 Σεπτεμβρίου 2018, 15:13
-A +A
Ο Θ. Καράογλου καταγγέλλει την Διοικήτρια του ΟΑΕΔ για «λουδοβίκεια συμπεριφορά»

Για πρωτοφανή απόφαση της διοίκησης του ΟΑΕΔ κάνει λόγο ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου, καταγγέλλοντας ότι έκλεισε νωρίτερα από το προβλεπόμενο ωράριο τις υπηρεσίες του Οργανισμού στη Θεσσαλονίκη για να μιλήσει στους εργαζόμενους η Διοικήτρια του κ. Μαρία Καραμεσίνη.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Καράογλου σημειώνει πως «κ. Καραμεσίνη όχι μόνο αδιαφόρησε για την ταλαιπωρία που θα υποστούν χιλιάδες άνεργοι συμπολίτες μας, αλλά συμπεριφέρθηκε σαν ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού να της ανήκει», αναφέρεται σε «λουδοβίκεια συμπεριφορά» και καλεί «την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας οφείλει να αποδοκιμάσει αμέσως αυτού τους είδους τις αλαζονικές συμπεριφορές».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Καράογλου:

«Με μια πρωτοφανή απόφαση η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ ζήτησε σήμερα από τους εργαζόμενους του Οργανισμού στη Θεσσαλονίκη να κατεβάσουν τα στυλό, να κλείσουν τους υπολογιστές και να πάψουν να εξυπηρετούν πολίτες εν ώρα εργασίας, προκειμένου να συγκεντρωθούν σε χώρο του δημαρχείου Θεσσαλονίκης ώστε να τους μιλήσει με αφορμή την παρουσία της στην πόλη για την 83η ΔΕΘ.

Πρόκειται για μια λουδοβίκεια συμπεριφορά η οποία μαρτυρά τη λανθασμένη νοοτροπία των κυβερνώντων αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας του Κράτους.

Η κ. Καραμεσίνη όχι μόνο αδιαφόρησε για την ταλαιπωρία που θα υποστούν χιλιάδες άνεργοι συμπολίτες μας οι οποίοι βρέθηκαν στα γραφεία του ΟΑΕΔ για να διευθετήσουν προσωπικές τους υποθέσεις, αλλά συμπεριφέρθηκε σαν ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού να της ανήκει.

Αντί να προτρέψει τους υπαλλήλους, οι οποίοι επιτελούν το καθήκον τους κάτω από αντίξοες συνθήκες, να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, τους ζήτησε να κλείσουν τις υπηρεσίες πολύ νωρίτερα από τη λήξη του ωραρίου μόνο και μόνο... για να την ακούσουν.

Αντί να εργαστεί για την εκπόνηση προγραμμάτων που θα μειώνουν πραγματικά και όχι στατιστικά την ανεργία και θα δημιουργούν προοπτικές απασχόλησης, προκαλεί με χαλαρές βόλτες στη Θεσσαλονίκη ενόψει των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας οφείλει να αποδοκιμάσει αμέσως αυτού τους είδους τις αλαζονικές συμπεριφορές».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή 26/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα