Ο Πολάκης απαντά στον Λάμπρου με αιχμές και υπονοούμενα...

Ο Πολάκης απαντά στον Λάμπρου με αιχμές και υπονοούμενα...

Βγαίνουν τα... μαχαίρια στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη κατά της Ειρήνης Αγαπηδάκη, με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας να απαντά στους επικριτές του με αιχμές και υπονοούμενα.

Πρώτος στόχος τους Π. Πολάκη ήταν ο Πάνος Λάμπρου, ο οποίος ήταν ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που επέκριναν χτες την ανάρτηση Πολάκη, κάνοντας λόγο για «αδιανόητη πρακτική όταν κάποιοι (δυστυχώς και από την αριστερά) "ψυχιατρικοποιούν" την πολιτική αντιπαράθεση ή απαντούν με αυτόν τον κακοποιητικό τρόπο σε άλλες κακοποιητικές δηλώσεις του πολιτικού σου αντιπάλου».

Όπως φάνηκε η τοποθέτηση δεν άρεσε στον Παύλο Πολάκη, που με τη σειρά του σήμερα αντεπιτέθηκε επικρίνοντας τον Π. Λάμπρου, τον οποίο και φωτογραφίζει σε ειρωνική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Συγκεκριμένα, με τη δράση του κ. Λάμπρου στους τομείς δικαιωμάτων και αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ να είναι γνωστή, ο Π. Πολάκης γράφει σήμερα:

«Πώς μου ''ρθε αυτό το τραγούδι στο μυαλό, δεν μπορώ να καταλάβω.... "Στου Παπα-ΛΑΜΠΡΟΥ την αυλή"

Ίσως γιατί εκπέμπει "αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες" μιας βουκολικής ζωής που τα βασικά ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ είναι η καθάρια φύση, η λεβεντιά και η ελευθερία.....

....κι όποιος καταλαβει κατάλαβε .....»

Ο κ. Πολάκης συνοδεύει την ανάρτησή του και με το τραγούδι που αναφέρει.

Σημειώνεται ότι η επίθεση του Π. Πολάκη με ακραία προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά της Ειρ. Αγαπηδάκη είχε προκαλέσει και την επίσημη αντίδραση και του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, που χαρακτήρισε σε ανακοίνωση τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ως «μη αποδεκτές».

Παράλληλα, επισήμανε πως η απάντηση του κ. Πολάκη έγινε «με τρόπο που ασφαλώς δεν συνάδει με τις θέσεις, τις αρχές και τις αξίες της δικής μας αριστεράς».