Ο Πάνος Καμμένος γλεντάει την… κατάθεση της μήνυσης

Ο Πάνος Καμμένος γλεντάει την… κατάθεση της μήνυσης

Την ημέρα που ο πρόεδρος Πάνος κατέθετε την μήνυση κατά των δημοσιογράφων του Φιλελεύθερου, έστηνε ένα τρικούβερτο γλέντι στο σπίτι του, παρέα με φίλους του. Μεταξύ αυτών και ο κ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Είναι φανερό ότι όσα γράφονται για άγχη και αγωνίες είναι εκτός πραγματικότητας. Ο πρόεδρος είναι «έξω καρδιά».

Τα χαρμόσυνα νέα έγιναν γνωστά από ανάρτηση του μουσικού Τόλη Κιάου στο facebook. Ο άνθρωπος διαφημίζει την δουλειά του και πράττει άριστα. Που να ήξερε ότι εκείνη την ημέρα ο πρόεδρος Πάνος θα ζητούσε την σύλληψη δημοσιογράφων. Μουσικός είναι ο άνθρωπος. Αλλά και όσοι συμμετείχαν στο γλέντι, δεν ήταν επίσης υποχρεωμένοι να γνωρίζουν. Ούτε ακόμη κι αν είναι δημοσιογράφοι. Κι επιτέλους, ποιος σκοτίστηκε για μια εφημερίδα και για έναν υπουργό που μοιράζει τις μηνύσεις όπως ο γαλατάς τα γάλατα. Υπουργός είναι ό,τι θέλει κάνει.

Ο κ. Κιάος έγραψε σχετικά: «Με μεγάλη μου τιμή, εχτές ήμουν καλεσμένος στην βίλα του Υπουργού Εθ. Αμύνης κ. Πάνου Καμμένου, όπου τραγούδησα και έπαιξα μπουζούκι μέχρι πρω''ί''ας, παρουσία του φίλου, κυρίου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.. Ήτανε ένα ξεχωριστό ξημέρωμα... στο επανιδείν»

Οι σχετικές πληροφορίες, πάντως, διαψεύδουν κάθετα και οριζόντια τις φήμες ότι ο υπουργός είναι ιδιαίτερα ανήσυχος για το πολιτικό του μέλλον. Ή ότι είναι σοβαρά προβληματισμένος για τα όσα έχουν συμβεί με το προσφυγικό. Ο υπουργός χαίρει άκρας υγείας και διασκεδάζει με τους δικούς του ανθρώπους. Αυτούς που εμπιστεύεται, που καλεί στο σπίτι του, που επέλεξε για να πιεί μαζί τους ένα ποτήρι κρασί. Ανθρώπινες καταστάσεις σε ένα απάνθρωπο περιβάλλον.

Να είναι καλά ο πρόεδρος Πάνος! Πάντα τέτοια. Φανταζόμαστε τι γλέντια έχουν να στηθούν στα σπίτια των μελών (όσων τουλάχιστον έχουν απομείνει) και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, αν και όταν ο πρόεδρος Αλέξης δεχτεί να τον βάλει στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Έχει να αναστενάξει ο μεσαίος και σοσιαλδημοκρατικός χώρος.

Θανάσης Μαυρίδης
[email protected]