Ο Π. Καμμένος «πετάει πέτρες» μέσω twitter σε Νίκο Βούτση και ΕφΣυν...

Ο Π. Καμμένος «πετάει πέτρες» μέσω twitter σε Νίκο Βούτση και ΕφΣυν...

Επίθεση στον Νίκο Βούτση και την ΕφΣυν εξαπολύει ο Πάνος Καμμένος απαντώντας στο σε βάρος του δριμύ κατηγορώ από σύσσωμο τον ΣΥΡΙΖΑ και τα φιλοκυβερνητικά Μέσα. Κατηγορεί μάλιστα την εφημερίδα μέσω twitter ότι «εκτελεί συμβόλαιο συγκεκριμένου πολιτικού επιχειρηματικού κέντρου» που επιχειρεί να τον απομακρύνει από την κυβέρνηση.

Πετώντας «πέτρες» προς την πλευρά του προέδρου της Βουλής Νίκο Βούτση, ο οποίος επέκρινε με έντονο τρόπο τις προτάσεις του για plan b στην υπόθεση των Σκοπίων και τη δημιουργία αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα, καθώς και προς την Εφημερίδα των Συντάκτων, επιλέγει να διατηρήσει τη σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που το Μέγαρο Μαξίμου επιχειρεί να ρίξει τους τόνους εν αναμονή των εξελίξεων στη Βουλή των Σκοπίων την προσεχή εβδομάδα.

Με δύο συνεχόμενα tweet και μια απάντηση σε σχόλιο ακολούθου του ο Πάνος Καμμένος σκληραίνει περαιτέρω τη στάση του βάλλοντας κατά του προέδρου της Βουλής και εκ των στενών συνεργατών του Αλέξη Τσίπρας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει επισήμως ότι η Εφημερίδα των Συντακτών εκπροσωπεί «επιχειρηματικά συμφέροντα»

Αν και υποστηρίζει πως η συμφωνία του με τον Αλέξη Τσίπρα παραμένει σε ισχύ μέχρι τον Μάρτιο και παρότι χθες απέφυγε να σχολιάσει τις ραγδαίες εξελίξεις που προκάλεσαν οι προτάσεις και οι θέσεις του όπως αυτές κατατέθηκαν στην επίσημη επίσκεψή του στις ΗΠΑ, σήμερα εμφανίσθηκε να σηκώνει το γάντι των επιθέσεων που δέχθηκε από σύσσωμο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πλαίσιο αυτό επέλεξε ως στόχο τον Νίκο Βούτση τον οποίο επιχείρησε να ειρωνευτεί για τα όσα είπε σχετικά με το plan B και τη δημιουργία άξονα κατά της διείσδυσης της Ρωσίας στα Βαλκάνια.

«Θα χρειαστεί η άδεια του Βούτση γιατί τον ενοχλούν οι αξόνες» ανέφερε με αφορμή ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο «..Η Γαλλία και η Αμερική προστίθενται στις τριμερείς με Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Αίγυπτο»

Ακόμη πιο σφοδρή ήταν η απάντησή του στα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας των Συντακτών η οποία χθες και σήμερα είχε ως πρωτοσέλιδα με τίτλους: «Ο Πάνος Καμμένος βλάπτει σοβαρά τη χώρα» και ότι «η κυβέρνηση αντέχει... τον Πάνο» δηλώνοντας μέσω twitter πως υποκινείται από «γνωστά κέντρα».

Πιο έντονη μάλιστα ήταν η αναφορά του όμως απαντώντας σε ακόλουθό του στον λογαριασμό του στο twitter, αφού έγραψε χαρακτηριστικά για την εφημερίδα:

«Η ΕΦΣΥΝ εκτελεί συμβόλαιο συγκεκριμένου πολιτικό επιχειρηματικού κέντρου με πολλά χρήματα που θα αποκαλυφθεί σύντομα. Δεν είναι τυχαίο ότι γράφει ψέματα και δεν προσπαθεί ούτε για τους τύπους να διασταυρώσει τις πληροφορίες . Στον πανικό τους στηρίζονται σε ανύπαρκτο τηλεφώνημα»

Οι νέες εξελίξεις προβληματίζουν το Μαξίμου, όπου ήδη έχει απευθυνθεί σύμφωνα με πληροφορίες και ο Νίκος Βούτσης. Ο φόβος του να απασφαλίσει ο Π. Καμμένος πριν γίνουν γνωστές οι αποφάσεις της Βουλής των Σκοπίων για τη Συμφωνία των Πρεσπών τρομάζει την κυβέρνηση αφού κάτι τέτοιο θα άλλαζε άρδην τους σχεδιασμούς τους.