Ο Καμμένος αδειάζει Σγουρίδη: «Θεωρίες φαντασίας» τα περί θερμών επεισοδίων

Ο Καμμένος αδειάζει Σγουρίδη: «Θεωρίες φαντασίας» τα περί θερμών επεισοδίων

Σε ένα μεγαλοπρεπές άδειασμα του αντιπροέδρου του κόμματός του, Παναγιώτη Σγουρίδη, προχώρησε μέσω twitter ο Πάνος Καμμένος σε μια προσπάθεια να αμβλύνει τις εντυπώσεις και τα ερωτήματα που προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρώτου περί ενδεχόμενου θερμού επεισοδίου, το οποίο μάλιστα συνδύασε με καθυστέρηση στην κατάθεση της συμφωνίας των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή.

«Οι θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επεισοδίων ούτε βάση έχουν ούτε εξυπηρετούν την Ελλάδα» αναφέρει στο twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, προσθέτοντας πως «είμαστε η πιο ασφαλής χώρα της περιοχής που σέβεται το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες καλής γειτονίας» ευχόμενος στο τέλος και «Καλή πρωτοχρονιά».

Σημειώνεται πως η αναφορά του Π. Σγουρίδη έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τη Ν.Δ. να ζητά την παρέμβαση του Πρωθυπουργού που διατηρεί και το ρόλο του υπουργού Εξωτερικών καθώς και του υπουργού Εθνικής Άμυνας, δεδομένου ότι σύνδεση ενδεχόμενης καθυστέρησης της κατάθεσης στη Βουλή της συμφωνίας των Πρεσπών με ένα θερμό επεισόδιο εγείρει σοβαρό εθνικό ζήτημα.