ΝΔ: Ο κ. Ξανθός κόλλησε... Πολάκη

ΝΔ: Ο κ. Ξανθός κόλλησε... Πολάκη

Ο κ. Ξανθός από την πολλή παρέα με τον αναπληρωτή του έχει, ως φαίνεται, «πάθει... Πολάκη» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και σημειώνει ότι δεν εξηγείται αλλιώς πως «ψεύδεται δημοσίως ισχυριζόμενος ότι τάχα ο ΣΥΡΙΖΑ, και όχι η ΝΔ, έδωσε πρόσβαση και στους ανασφάλιστους πολίτες στα νοσοκομεία».

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία «για να φρεσκάρουμε τη μνήμη του τον παραπέμπουμε σε ένα δικό του άρθρο στην Αυγή τον Ιούνιο του 2014 στο οποίο χαιρέτιζε ως “σημαντική εξέλιξη που ικανοποιεί την Αριστερά” το γεγονός ότι ήδη από τότε η ΝΔ έλυσε το πρόβλημα της νοσοκομειακής περίθαλψης των ανασφάλιστων συμπολιτών μας».

Και υποσημειώνει ότι προς διευκόλυνσή του κ. Ξανθού, «του επισυνάπτουμε και το link του άρθρου του που παραμένει και σήμερα αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Αυγής».

Νωρίτερα ο κ. Ξανθός χαρακτήρισε το πρόγραμμα της ΝΔ για την υγεία ως «έκθεση ιδεών» και γενικόλογων εξαγγελιών, ενώ υποστήριξε πως «η ΝΔ ήταν αυτή που στα χρόνια της κρίσης άφησε αποκλεισμένους από το σύστημα Υγείας 2,5 εκατ. ανασφάλιστους συμπολίτες μας».

Παράλληλα, επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ επειδή άσκησε κριτική στη σημερινή τραγική κατάσταση που επικρατεί στο Σύστημα Υγείας, ενώ εξήρε το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο χώρο της υγείας.