Με εντολή μου πήγε στην ομιλία Τσίπρα ο αρχηγός της ΕΛΑΣ

Με εντολή μου πήγε στην ομιλία Τσίπρα ο αρχηγός της ΕΛΑΣ

Να καλύψει τον αρχηγό της ΕΛΑΣ επιχειρεί η Όλγα Γεροβασίλη δηλώνοντας ότι ο κ. Ανδρικόπουλος πήγε στην ομιλία Τσίπρα με εντολή της και για εποπτικούς λόγους, χωρίς να εξηγεί όμως την παρουσία του σε άλλες ομιλίες του πρωθυπουργού ανά την Ελλάδα.

Έτσι μετά τον σάλο που ξέσπασε από τη δημοσίευση φωτογραφιών που έδειχναν τον αρχηγό της ΕΛΑΣ στην πλατεία Συντάγματος μαζί με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Σκουρλέτη, τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη και άλλα κομματικά στελέχη, η υπουργός, μιλώντας στον ΑΝΤ1, όχι μόνο ανέφερε ότι ο κ. Ανδρικόπουλος, έδωσε το «παρών» του στην ομιλία του πρωθυπουργού προκειμένου να ασκήσει εποπτικά καθήκοντα για την ασφάλεια της εκδήλωσης, αλλά υποστήριξε ότι είχε υποδείξει και στον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδας να παρευρεθεί στη συγκέντρωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ωστόσο πως ο κ. Αριστείδης Ανδρικόπουλος απαθανατίστηκε και στον τηλεοπτικό φακό να παρακολουθεί τον πρωθυπουργό από την πρώτη γραμμή των καθισμάτων και στην Ξάνθη, ενώ σύμφωνα με το agriniotimes.gr, ο κ. Ανδρικόπουλος φαίνεται πως έχει παρευρεθεί και στην προεκλογική συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στο Αγρίνιο.

Η παρουσία του αρχηγού της ΕΛΑΣ στην προεκλογική ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ συνιστά σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα που τιμωρείται με ανώτερη πειθαρχική ποινή.