Δευτέρα 1 Απριλίου 2019, 13:06

-A +A

Ο Γ. Μανιάτης φέρνει στη Βουλή τις νέες αποκαλύψεις για τον Μ. Πετσίτη

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019, 13:06
Ο Γ. Μανιάτης φέρνει στη Βουλή τις νέες αποκαλύψεις για τον Μ. Πετσίτη
-A +A

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Ερώτηση στον πρωθυπουργό σχετικά με τη πλούσια «δράση» του περιβόητου Μανώλη Πετσίτη κατέθεσε ο βουλευτης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Μανιάτης. Ο κ. Μανιάτης μιλά για αμείλικτα ερωτήματα «που έχουν εμφανιστεί τους προηγούμενους μήνες για τις σχέσεις Μ. Πετσίτη – ELFE – ΔΕΠΑ», υπενθυμίζοντας ότι η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι υπουργοί δεν έχουν απαντήσει σχεδόν σε καμία κοινοβουλευτική του παρέμβαση. 

Την ίδια ώρα, ο βουλευτής της δημοκρατικής Συμπαράταξης υπογραμμίζει  τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις του τελευταίου Σαββατοκύριακου, σχετικά με τη ροή μεγάλου ύψους χρηματικών εμβασμάτων από κυπριακές offshore εταιρείες προς τους λογαριασμούς του ανθρώπου του στενού σας περιβάλλοντος, κ. Μ. Πετσίτη αλλά και την αποκάλυψη  ότι η επικεφαλής της Αρχής για την καταπολέμηση βρώμικου χρήματος αντικατέστησε αδικαιολόγητα και προκλητικά τον Διευθυντή του Τμήματος Ερευνών της Αρχής, ο οποίος πρόσφατα κατέθεσε πόρισμα για την υπόθεση ELFE – ΔΕΠΑ, ενώ ταυτόχρονα διερευνά σύνθετες υποθέσεις υψηλού οικονομικού και πολιτικού ενδιαφέροντος, όπως αυτές συγκεκριμένης τράπεζας.

Καταλήγει, δε, ρωτώντας τον Αλ. Τσίπρα, ποιες είναι οι καθαρές πολιτικές απαντήσεις στα ζητήματα της αδικαιολόγητης μισθοδοσίας του κ. Μ. Πετσίτη από την ELFE – Λαυρεντιάδης, που χρωστά άνω των 120 εκατ. ευρώ στη ΔΕΠΑ, της πολιτικής αιτιολόγησης της χρηματοδότησης του ιδίου προσώπου από τον συνεργάτη του κ. Ν. Παππά, δικηγόρο offshore εταιρειών με έδρα την Κύπρο, καθώς και των αποφάσεων απομάκρυνσης του αρμόδιου Διευθυντή ελέγχου της υπόθεσης ELFE – ΔΕΠΑ;

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα