Ο Δ. Παπαγγελόπουλος στηρίζει Πολάκη: Εξέφρασε την αγωνία του για απονομή δικαιοσύνης...

Ο Δ. Παπαγγελόπουλος στηρίζει Πολάκη: Εξέφρασε την αγωνία του για απονομή δικαιοσύνης...

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Την στήριξη του αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου απολαμβάνει ο Παύλος Πολάκης, μετά τη δήλωση περί φυλακίσεων των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Παπαγγελόπουλος, εκφράζοντας προφανώς την ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ισχυρίστηκε ότι ο κ. Πολάκης εξέφρασε την αγωνία του για απονομή δικαιοσύνης!  

«Ο Πολάκης μήπως παρεξηγήθηκε στην τοποθέτηση του; Μήπως δεν εκφράζει πρόθεση πολιτικών διώξεων αλλά με "brutal" τρόπο εκφράζει την αγωνία του για απονομή δικαιοσύνης και τιμωρίας των ενόχων;», αναρωτήθηκε ο κ. Παπαγγελόπουλος, αποδεικνύοντας ότι τελικά η θέση του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας εκφράζει πλήρως την κυβέρνηση! Ο Υπουργός προσέθεσε ότι η αντιπολίτευση δεν μπορεί να μιλά για πολιτικές διώξεις, ενώ είπε ότι η παρούσα κυβέρνηση έχει σεβαστεί όλες τις υποθέσεις χωρίς να έχει προχωρήσει σε καμία παρέμβαση. «Απειλές και στοχοποίηση υπουργών τώρα υπάρχει», τόνισε.

Την ίδια ώρα, υπερασπίστηκε επίσης τον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλο. Αφού τον χαρακτήρισε ως πολύ καλό Υπουργό, μίλησε για το σύνδρομο του κηπουρού, δηλαδή «ότι εξέχει το κουρεύουμε για να μην ξεχωρίζει». Κλείνοντας ο κ. Παπαγγελόπουλος, σε μια προσπάθεια, να δείξει ότι η χώρα βρίσκεται σε μια κανονικότητα και πως δεν υπάρχουν εξάρσεις ανομίας, ισχυρίστηκε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι «απόλυτη τάξη και ασφάλεια υπάρχει μόνο στα νεκροταφεία»!