Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019, 11:35

-A +A

Ο Δ. Κουτσούμπας κάλυψε το στέλεχος του ΠΑΜΕ που χτύπησε αστυνομικό

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019, 11:35
Ο Δ. Κουτσούμπας κάλυψε το στέλεχος του ΠΑΜΕ που χτύπησε αστυνομικό
-A +A

Κάλυψη στον διαδηλωτή-στέλεχος του ΠΑΜΕ που χτύπησε πισώπλατα με κλωτσιά αστυνομικό προσέφερε ο ΓΓ του ΚΚΕ, υποστηρίζοντας πως ευθύνεται η συμπεριφορά των αστυνομικών που προστάτευαν το άγαλμα ενός «μακελάρη» και επιτέθηκαν στη διαδήλωση. «Και εσείς να βρισκόσασταν στη θέση του μια κλωτσιά θα την ρίχνατε», ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο Δ. Κουτσούμπας. 

«Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στη στάση των δυνάμεων της διμοιρίας των ΜΑΤ, το ότι επιτέθηκε ενώ προστάτευε το άγαλμα ενός γνωστού "μακελάρη", ο οποίος έριξε τις πρώτες ατομικές βόμβες στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι και είχε ενεργή εμπλοκή στα πράγματα στην χώρα μας, ο οποίος είχε εμπλοκή στα ελληνικά πράγματα...» σχολίασε ο Δημήτρης Κουτσούμπας αναφορικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο άγαλμα του Χάρι Τρούμαν μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και μελών του ΠΑΜΕ.

Και συνέχισε λέγοντας: «...Φυλάγαν αυτό, ένα άψυχο κουφάρι και κάναν καταστολή μέσα στη διαδήλωση με δεκάδες χιλιάδες κόσμου. Ήταν γυναικόπαιδα εκεί και οι Ματατζήδες, αυτοί οι πέντε - έξι, μπήκαν μέσα στη διαδήλωση με τα κράνη, τις ασπίδες και τα γκλομπ τους. Ο διαδηλωτής που δήθεν έδειρε έχει ακάλυπτο πρόσωπο, ούτε κράνος φοράει, ούτε κρατάει τίποτα στα χέρια. Έχει σηκωμένο το πόδι και το χέρι, αυτό. Και βεβαίως η άμυνα των διαδηλωτών να υπερασπίσουν τις μανάδες τους, τις γιαγιάδες και τα παιδιά τους εκεί είναι φυσιολογικό. Κι εσείς να βρισκόσαστε εκεί κ. Παπαδάκη, θα σηκώνατε το χέρι σας και το πόδι σας να ρίξετε μια κλωτσιά», κατέληξε ο ΓΓ του ΚΚΕ απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα