Ντ. Μπακογιάννη: Υπάρχει επίσημη ανοχή στον Ρουβίκωνα

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018, 10:34 - Τελευταία ενημέρωση: 10:45
-A +A
Ντ. Μπακογιάννη: Υπάρχει επίσημη ανοχή στον Ρουβίκωνα

Για ξεχαρβαλωμένο κράτος που δεν μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά έκανε λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας τη νέα επίθεση του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών.

Υπάρχει επισήμως ανοχή της κυβέρνησης, όταν λένε «τα παιδιά είναι ακτιβιστές», υποστήριξε η Ντ. Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι η εικόνα εισβολής στο ΥΠΕΞ θα ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο.

«Γι' αυτό και επιλέγουν το υπουργείο Εξωτερικών ή και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας παλαιότερα. Και αυτή η εικόνα μας κάνει 'ρόμπα' διεθνώς. Ποιος είναι αυτός που μπορεί να μας κάνει 'ρόμπα' διεθνώς επειδή κάποιοι επιδεικνύουν ανοχή», διερωτήθηκε η ίδια. 

Μάλιστα, η κ. Μπακογιάννη σχολίασε σκωπτικά ότι τα μέλη του Ρουβίκωνα «είναι παρεμπιπτόντως και αγύμναστα» αναφερόμενη στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας. 

Επίσης, αίσθηση προκάλεσε ο διάλογός της με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Βαγγέλη Παπαδημητρίου. Ο κ. Παπαδημητρίου δήλωσε ότι ο ίδιος, αλλά και ο απλός πολίτης δεν φοβάται το Ρουβίκωνα, με τη βουλευτή της ΝΔ να του απαντά ότι και ο Παύλος Μπακογιάννης δεν φοβόταν τη 17 Νοέμβρη. 

Φωτογραφία Intime News

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή 14/07/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα