Ντ. Μπακογιάννη: Πρωτοφανής η εξέλιξη στην υπόθεση Κουφοντίνα

Ντ. Μπακογιάννη: Πρωτοφανής η εξέλιξη στην υπόθεση Κουφοντίνα

Πρωτοφανή χαρακτήρισε η Ντόρα Μπακογιάννη την κίνηση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου να ασκήσει το βράδυ της Παρασκευής αναίρεση στο βούλευμα του Συμβουλίου του Πλημμελειοδικείου Βόλου με το οποίο δεν χορηγήθηκε η 7η άδεια στον αρχιεκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα. 

«Αφού η κ. Δημητρίου είχε δώσει την αναίρεση σε αντιεισαγγελέα, που απεφάνθη ότι ορθώς δεν δόθηκε άδεια, πήρε το θέμα, κράτησε ανοιχτά έως τις 12 τα δικαστήρια Βόλου για να κάνει η ίδια την αναίρεση της ομόφωνης απόφασης», δήλωσε η κ. Μπακογιάννη στην τηλεόρασ του ΣΚΑΪ.

«Τρομοκρατείται, με όλους αυτούς τους κυρίους, οι οποίοι καίνε και απειλούν ότι θα κάψουν και την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αν δεν δοθεί άδεια στον Κουφοντίνα», συνέχισε η κυρία Μπακογιάννη.

Εντωμεταξύ, σε ανάρτησή της στο twitter έγραψε:

«Δέκα ημέρες πριν την αποχώρησή της η κ. Δημητρίου κρατάει ανοικτά τα δικαστήρια του Βόλου ως στις 23:00 για να προλάβει να αναιρέσει την ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών. Το μήνυμα είναι σαφές: Η Δημοκρατία επί κυβερνήσεως Τσίπρα και Εκβιάζεται και Τρομοκρατείται».