Ντ. Μπακογιάννη: Ο Π. Καμμένος έστελνε τη γυναίκα του στο γραφείο του Μαρινάκη όταν ήταν σε αδυναμία

Ντ. Μπακογιάννη: Ο Π. Καμμένος έστελνε τη γυναίκα του στο γραφείο του Μαρινάκη όταν ήταν σε αδυναμία

Αποκαλύψεις επιφύλασσε το πινγκ-πονγκ ανάμεσα στη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Πάνο Καμμένο λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση στη Βουλή. Όλα ξεκίνησαν από την αναφορά του υπουργού Εθνικής Άμυνας για τη κουμπαριά ανάμεσα στη βουλευτή της ΝΔ και τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η κυρία Μπακογιάννη ζήτησε άμεσα τον λόγο και αφού φυσικά παραδέχτηκε τη κουμπαριά (όπως είπε τότε ο γάμος μου μεταδόθηκε ζωντανά σε όλα τα κανάλια) άφησε τη… βόμβα. Τόνισε, συγκεκριμένα, ότι η σύζυγος του Π. Καμμένου πήγαινε στο γραφείο του κ. Μαρινάκη όταν ο υπουργός «βρισκόταν σε αδυναμία» και μάλιστα μίλησε για στενές φιλικές σχέσεις ανάμεσα στον Π. Καμμένο και τον επιχειρηματία. Ο υπουργός έσπευσε με τη σειρά του να απαντήσει απορρίπτοντας τέτοιο ενδεχόμενο και λέγοντας ότι έχει δει τον κ. Μαρινάκη σε μια χριστουγεννιάτικη εορτή με τον κ. Πατέρα, ενώ η γυναίκα του –όπως σημείωσε - δεν τον συνάντησε ποτέ.

Την ίδια ώρα, επαναφέροντας την γνωστή σκανδαλολογία, ο κ. Καμμένος για να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση «θυμήθηκε» ότι η κυρία Μπακογιάννη είχε κατηγορηθεί για μια κατάθεση 1.000.000 ευρώ από ναυτιλιακή εταιρεία. «Δεν με εκπλήσσει η χυδαιότητα. Όταν έγινε η ιστορία με το πόθεν έσχες, επειδή εγώ φοράω παντελόνια, προσήλθα στη Βουλή και ζήτησα από τους συναδέλφους να ψηφίσουν υπερ της άρσης της ασυλίας μου. Αθωώθηκα πανηγυρικά από τα δικαστήρια», είπε η κ. Μπακογιάννη και προειδοποίησε τον Π. Καμμένο για τον τρόπο που έχει μαζέψει τα λεφτά του. «Εμένα με έψαξαν μετά το Βουκουρέστι άνθρωποι άλλου επιπέδου, όχι του δικού σας», κατέληξε η βουλευτής της ΝΔ.

Στη μάχη μπήκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης, καλώντας τον κ. Καμμένο αφενός να του δείξει την πιστωτική του κάρτα και αφετέρου να απαντήσει στο ερώτημα πόσα λεφτά έπαιξε στη ρουλέτα. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι οι δύο τους είχαν δει μαζί τον Γεωργαλά στο γραφείο του Καμμένου το 1996. «Εγώ, εσείς κι ο Γεωργαλάς», είπε ο κ. Γεωργιάδης. Στο γραφείο μου δεν περνούσες ούτε απ'' έξω, δεν τολμούσες να περάσεις ούτε απ'' έξω, ούτε για έρανο» απάντησε ο Πάνος Καμμένος, με τον κ. Γεωργιάδη να αναφέρεται στην υπόθεση του σπιτιού της πεθεράς του Καμμένου στην Ικαρία. Όπως υπογράμμισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πήρε ένα σπίτι της πεθεράς του στην Ικαρία για να κάνουν τουριστικό κατάλυμα, «και τελικά το κάνανε βίλα και τώρα δεν πληρώνουν και το πρόστιμο».

Αλέξανδρος Διαμάντης