Ντ. Μπακογιάννη: «Η κυβέρνηση δημιουργεί κομματικό στρατό στο δημόσιο»

Ντ. Μπακογιάννη: «Η κυβέρνηση δημιουργεί κομματικό στρατό στο δημόσιο»

«Η κυβέρνηση δημιουργεί κομματικό στρατό στο δημόσιο» όπως κατήγγειλε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Τα 3.660 άτομα που στελεχώνουν τα γραφεία των υπουργών θα ανέβουν αμέσως αρκετά Υπηρεσιακά κλιμάκια τα οποία θα διατηρήσουν σε όλη τους την καριέρα», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Αναφερόμενη στις αυξήσεις των μισθών των μετακλητών υπαλλήλων είπε, σύμφωνα με το skai.gr: «Δεν ξέρω τι δώσανε στην τρόικα για να μπορέσουν να δώσουν αυξήσεις στους μισθούς των μετακλητών υπαλλήλων αλλά είναι πολύ πιο σημαντικό να έχουμε φάρμακα π.χ. για τους οροθετικούς από το να δίνουμε αυξήσεις στους μετακλητούς υπαλλήλους».

Σε σχέση με τα φορολογία είπε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει τον ΕΝΦΙΑ ενώ είχε πει ότι θα τον καταργήσει και μάλιστα δεν προσαρμόζει καν τις αντικειμενικές αξίες στα ακίνητα, κάτι που επίσης είχαν πει ότι θα κάνουν και συνέχισε λέγοντας ότι δεν πιστεύουν τις μεταρρυθμίσεις που υπογράφουν και μετά γεμίζουν το διαδίκτυο δάκρυα.

Κλείνοντας, η κα Μπακογιάννη είπε «πρέπει να αλλάξουμε το καταστατικό της ΝΔ να προχωρήσουμε άμεσα σε δομικές αλλαγές που θα μας επιτρέψουν να γίνουμε μεγάλη παράταξη».