Ντ. Μπακογιάννη: Η έκθεση της Κομισιόν επιβεβαιώνει τους φόβους μας

Ντ. Μπακογιάννη: Η έκθεση της Κομισιόν επιβεβαιώνει τους φόβους μας

Η έκθεση της Κομισιόν για την αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας επιβεβαιώνει τους φόβους της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε η βουλευτής της κόμματος Ντ. Μπακογιάννη, τονίζοντας πως οι αποκρατικοποιήσεις δεν γίνονται και τα ληξιπρόθεσμα αυξάνονται.

Μιλώντας στον ρ/σ Παραπολιτικά 90.1, η κ. Μπακογιάννη ανέφερε πως ο υπουργός Οικονομικών κ. Τσακαλώτος χρησιμοποιεί άλλη γλώσσα στο εσωτερικό και άλλη στο εξωτερικό και τόνισε ότι η ΝΔ έχει ανοίξει τα χαρτιά της για την οικονομία, αλλά εξέφρασε φόβους για θέματα, όπως αυτό της ΔΕΗ: «Πρόκειται για πυρηνική βόμβα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας το δίλημμα που θέλει να θέσει ο κ. Τσίπρας περί επιλογής μεταξύ κεντροαριστεράς και συντηρητικής παράταξης, η κ. Μπακογιάννη είπε ότι ο κ. Τσίπρας είναι βαθιά-βαθύτατα συντηρητικός πολιτικός με όλες τις παθογένειες της Μεταπολίτευσης.

Για το θέμα Κουφοντίνα, η κ. Μπακογιάννη είπε: «Η αλαζονεία του κυρίου Κουφοντίνα με τις επισκέψεις στο Κέντρο της Αθήνας, όπου δολοφόνησε τους ανθρώπους μας ξεπέρασε τις αντοχές και των δικαστών».

Η βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε και στις καταστροφές που σημειώθηκαν στα Χανιά, λέγοντας ότι αυτό που συνέβη στο νησί δεν έχει προηγούμενο, και ότι πολλά σημεία του νομού ακόμα δεν είναι προσβάσιμα. «Το χειρότερο από όλα είναι το βιος των ανθρώπων. Οι άνθρωποι μένουν στο δρόμο στην κυριολεξία, πρέπει άμεσα να κινητοποιηθεί ο μηχανισμός της ΕΕ για τις φυσικές καταστροφές για να πάρουν καταρχήν κάποιες αποζημιώσεις οι άνθρωποι.