Ντ. Μπακογιάννη: Μόνο ο Π. Καμμένος θα σκηνοθετούσε αυτό το κακοπαιγμένο παιχνίδι

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, 14:18 - Τελευταία ενημέρωση: 14:29
-A +A
Ντ. Μπακογιάννη: Μόνο ο Π. Καμμένος θα σκηνοθετούσε αυτό το κακοπαιγμένο παιχνίδι

Στον χαρακτηρισμό της «κότα, τρίλειρη και μακροπουπουλάτη» επανήλθε η Ντόρα Μπακογιάννη για τον Πάνο Καμμένο μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 καθώς, όπως τόνισε, «μόνο μια τέτοιου είδους κότα θα μπορούσε να σκηνοθετήσει όλο αυτό το εξαιρετικά κακοπαιγμένο παιχνίδι».

Σχολιάζοντας όλα όσα έγιναν και ανακοινώθηκαν από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ την Κυριακή, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι πρόκειται  για "ευτελισμό της πολιτικής και κοινοβουλευτικής διαδικασίας" προσθέτοντας ότι «είναι άθλιο»

«Αφού κοινώνησε, θυμήθηκε το Γράμμο και εμφανίστηκε έτοιμος να... πεθάνει για τη Μακεδονία, ο κ. Καμμένος έδωσε τέσσερις ψήφους στον Τσίπρα για να βεβαιωθεί ότι θα παραμείνει στην κυβέρνηση ώστε να περάσει τη συμφωνία γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Εάν αυτό δεν είναι η αποκορύφωση της γελοιότητας τότε ποιο είναι;» αναρωτήθηκε η κυρία Μπακογιάννη.

Όπως παρατήρησε «αυτού του είδους τα καραγκιοζιλικία οδηγούν κάθε μέρα σε βαθύτερο πρόβλημα την οικονομία. Δεν υπάρχει περιπτωση να πλησιάσουν επενδύσεις τη χώρα».

Όσον αφορά το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών η βουλευτής της ΝΔ είπε «δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωη να φτάσουν στον Οκτώβριο, Αυτό που συζητείται είναι ο Μάιος αλλα επειδή αυτός ο μήνας έχει τεχνικά προβλήματα με διαφορετικές σταυροδοσίες, οι πιθανότητες να έχουμε νωρίτερα από το Μάιο εκλογές είναι αυξημένες».

Φωτογραφία intime news

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 19/07/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα