Ντ. Μπακογιάννη: Είχα ενημερώσει τον Ελληνα πρέσβη για το ταξίδι μου στην Αγκυρα

Ντ. Μπακογιάννη: Είχα ενημερώσει τον Ελληνα πρέσβη για το ταξίδι μου στην Αγκυρα

«Είχα ενημερώσει τον Ελληνα πρέσβη για το ταξίδι μου στην Αγκυρα» δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε για την παρουσία της στην τελετή ορκωμοσίας του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας στο Θέμα 104,6, συμπλήρωσε: «Μου έκανε φοβερή εντύπωση ο κ. Τσίπρας, ο οποίος γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι στην εξωτερική πολιτική πως οι δίαυλοι επικοινωνίας είναι απολύτως απαραίτητοι».

«Δεν είναι η πρώτη φορά που όταν έχω κάποια δυνατότητα την χρησιμοποιώ για το καλό του εθνικού θέματος. Αυτά είναι αυτονόητα για έναν υπεύθυνο πολιτικό», τόνισε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι για την επίσκεψή της στην Αγκυρα ήταν απολύτως ενήμερος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε ερώτηση για την τροπολογία των 16 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τον Μάιο, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε πως «είναι σαφές ότι, όταν οι πολίτες προσέλθουν σε 4 κάλπες, θα γίνει το έλα να  δεις»  και πρόσθεσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να αφήσει πίσω του συντρίμμια, να αφήσει πίσω του το χάος ».