Π. Καμμένος: Ο Αλέξης θα νικήσει, ξύδι για όσους αντιδρούν

Π. Καμμένος: Ο Αλέξης θα νικήσει, ξύδι για όσους αντιδρούν

Με υβριστικούς χαρακτηρισμούς επιχειρεί να διαψεύσει ο Πάνος Καμμένος δημοσιεύματα που τον φέρουν να συμμετέχει στις επόμενες εκλογές μέσω του ψηφοδελτίου της Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ταυτόχρονα στέλνει μήνυμα πως η σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα δεν έχει διαταραχθεί. "Όταν τα πράγματα γίνονται ζόρικα είναι μόνο για τους ζόρικους" σημειώνει αφήνοντας σαφείς αιχμές για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που "μπήκαν σε θέσεις κλειδιά" χωρίς να έχουν εκλεγεί.

Στέλνοντας μήνυμα σε όσους στο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθενται εναντίον του πως οι σχέσεις του με τον Πρωθυπουργό παραμένουν αγαστές ο Πάνος Καμμένος με νέο tweet, υποστηρίζει ότι όλα όσα γράφονται για το πολιτικό του μέλλον αποτελούν "δημοσιογραφικό αυνανισμό" και σημειώνει πως οι ΑΝΕΛ θα ξαναμπούν στη Βουλή και ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος ανέφερε στο twitter: «Σήμερα πέραν των φανταστικών διαλόγων από συνομιλία που δεν έγινε από τις ΗΠΑ, τις Βάσεις που ήδη υπήρχαν, ξεπερνώντας τα όρια του κατευθυνόμενου δημοσιογραφικού αυνανισμού με εμφανίζουν στο επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ. Ξύδι και οι ΑΝΕΛ θα μπούμε ισχυρότεροι και ο Αλέξης θα νικήσει».

  

  

Στη συνέχεια σχολιάζοντας ένα tweet στελέχους των ΑΝΕΛ στέλνει μήνυμα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τον επικρίνουν τονίζοντας ότι δεν θα ανεχθεί «πιά την αχαριστία ανθρώπων που βάλαμε σε θέσεις κλειδιά χωρίς να έχουν εκλεγεί και στα ζόρικα πήγαν απέναντι». 

«Ως εδώ αρκετοί έγιναν μάγκες στην πλάτη μας» σημειώνει χαρακτηριστικά ενώ με μια ακόμη απάντηση στέλνει μήνυμα και στο εσωτερικό του κόμματός τους λέγοντας πως όσοι εγκατέλειψαν τους ΑΝΕΛ «τους έφαγε το μαύρο σκοτάδι»