Π. Καμμένος κατά Ν. Κοτζιά: «Ολετήρας», έστησε «εγκληματική οργάνωση»

Π. Καμμένος κατά Ν. Κοτζιά: «Ολετήρας», έστησε «εγκληματική οργάνωση»

Στη Βουλή αναμένεται να συζητηθεί σήμερα το ζήτημα των καταγγελιών που έχει κάνει ο Πάνος Καμμένος κατά του Νίκου Κοτζιά, για τις εταιρείες έκδοσης βίζας που έχουν συνάψει συμβάσεις με το ελληνικό ΥΠΕΞ, με την αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πρώην υπουργών να αναμένεται έντονη.

Ο κ. Καμμένος προϊδέασε για υψηλούς τόνους από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος έγραψε:

«Σήμερα στη Βουλή μετά τις 11:30 θα αποκαλύψω με συγκλονιστικά στοιχεία πως ο ολετήρας (σ.σ. καταστροφέας) έστησε με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΕΞ εγκληματική οργάνωση. Είναι μόνο η αρχή που θα καταλήξει στα κέντρα που χρηματοδότησαν την προσπάθεια παράδοσης της Μακεδονίας».

Την περασμένη Τετάρτη ο κ. Καμμένος είχε εξαπολύσει τα «πυρά» του κατά του κ. Κοτζιά, προειδοποιώντας παράλληλα πως την Παρασκευή (σ.σ.: σήμερα) θα παρουσιάσει στη Βουλή όλα τα στοιχεία σχετικά με όσα καταλογίζει στον τέως υπουργό Εξωτερικών.

«Ο διαγωνισμός είναι μαϊμού. Ο Κοτζιάς το έστησε. Αυτή η συμφωνία έχει παραβιάσει τους νόμους του κράτους», σημείωσε χαρακτηριστικά.