Νέα κάλυψη Τσίπρα σε Παπαγγελόπουλο: «Είναι μια αστεία υπόθεση»

Νέα κάλυψη Τσίπρα σε Παπαγγελόπουλο: «Είναι μια αστεία υπόθεση»

Νέα κάλυψη στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο παρείχε ο Αλέξης Τσίπρας, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «αστεία υπόθεση» καθώς και ότι η κυβέρνηση άνοιξε «φάμπρικα» ώστε όποιος διερευνά ένα σκάνδαλο να μπορεί να κατηγορείται.

«Αυτό που συμβαίνει, δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ άλλοτε. Πρώτη φορά συστήνεται προανακριτική – με προοπτική ειδικού δικαστηρίου- με την κατηγορία ότι κάποιος υπουργός προσπάθησε να αναδείξει σκάνδαλα προηγούμενων υπουργών. Εδώ ανοίγει μία φάμπρικα, ότι όποιος αναδεικνύει ζητήματα, θα κατηγορείται για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη» υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Εδώ έχουμε μια υπόθεση ρεβανσισμού τόσο κατά του κ. Παπαγγελόπουλου, όσο και σε βάρος των εισαγγελέων που διερευνούν την υπόθεση», συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσίπρας. 

Σε ότι αφορά τα ελληνοτουρκικά ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι η Ελλάδα θα έπρεπε εδώ και τρεις μήνες να πιέσει την Ευρώπη για να επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ασκεί πολιτική κατευνασμού που σύμφωνα με τη δική του εμπειρία δεν θα οδηγήσει πουθενά.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «η κατάσταση σήμερα είναι μπάχαλο» στο προσφυγικό και πως «παραδώσαμε στην κυβέρνηση μία Μόρια με 5.600 πρόσφυγες και την 1η Οκτωβρίου καταμετρήθηκαν 12.280 πρόσφυγες στον καταυλισμό. Τώρα συνειδητοποιούν το μεταναστευτικό πρόβλημα» σημείωσε.