Νέα «πυρά» Στ. Μαλέλη κατά Φ. Γεννηματά

Νέα «πυρά» Στ. Μαλέλη κατά Φ. Γεννηματά

Νέες αιχμές κατά της Φώφης Γεννηματά, άφησε ο πρώην γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Σταμάτης Μαλέλης, λέγοντας πως «το αποτέλεσμα των εκλογών δεν συμβαδίζει με τις προσδοκίες μας». 

Σε άρθρο του στα «ΝΕΑ», ο κ. Μαλέλης επισημαίνει πως «τα συμπεράσματα των πρόσφατων εκλογών είναι ευανάγνωστα. «Το ΚΙΝΑΛ, όπως υποστηρίζουν πολλά στελέχη του, άντεξε στον δικομματισμό και την πόλωση. Το ''άντεξε'' έχει προφανώς να κάνει με το πού βάζεις τον πήχη. Εάν βάζεις στόχο να διασωθείς και καταφέρνεις να είσαι, πάνω - κάτω, από το ποσοστό των ευρωεκλογών, τότε πράγματι άντεξες. Εάν όμως είχες βάλει στόχο να ξαναγίνεις η μεγάλη δημοκρατική παράταξη, τότε μάλλον πρέπει να προβληματιστείς», αναφέρει. 

«Οι διαρκείς παλινωδίες μας μπέρδεψαν τον προοδευτικό ψηφοφόρο που μας εγκατέλειψε. Τώρα μας περιμένουν δύσκολες μέρες. Όσοι θέλουν τη Δημοκρατική Παράταξη, μικρό και ελεγχόμενο κόμμα του Κέντρου, μάλλον θα απογοητευτούν. Η ιστορία δεν χαρίζεται σε κανέναν. Πρέπει αμέσως να πάρουμε αποφάσεις ώστε να κάνουμε μεγάλη τη Δημοκρατική Παράταξη. Με γενναιότητα και χωρίς αφορισμούς και αποκλεισμούς. Ο καθένας ας πάρει την ευθύνη του», υπογραμμίζει ο κ. Μαλέλης.

Σημειώνεται πως ο κ. Μαλέλης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα επικοινωνίας, χωρίς να αποσαφηνίζει αν θα παραμείνει στο ΚΙΝΑΛ, καθώς διαφώνησε με τη Φώφη Γεννηματά, υποστηρίζοντας πως η τακτική που ακολουθήθηκε οδήγησε το κόμμα μακριά από την... κεντροαριστερά.