Νέα επίθεση Νοτοπούλου σε Ζέρβα ότι «βάζει πλάτη» στη ΝΔ

Νέα επίθεση Νοτοπούλου σε Ζέρβα ότι «βάζει πλάτη» στη ΝΔ

Μετά την επίθεση της κατά του κ. Ζέρβα κατηγορώντας τον για «δήλωση υποταγής» με αφορμή την προ ημερών συνάντησή του με τον κ. Μητσοτάκη, η Κατερίνα Νοτοπούλου επανέρχεται εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης... υποστηρίζοντας ότι «βάζει πλάτη» στη ΝΔ κάνοντας λόγο για «θεσμικό ατόπημα» του Αλ. Τσίπρα όσον αφορά τη συνάντησή του με τον Γ. Μπουτάρη και τη μονομερή ενημέρωσή που είχε για το ζήτημα του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Σε ανάρτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Ζέρβας κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για θεσμικό ατόπημα και μονομερή ενημέρωση του για τα αρχαία της Βενιζέλου την ίδια ώρα που πραγματοποιούν συνάντηση», και προσθέτει: «Βρείτε το λάθος!».

Παράλληλα η κα Νοτοπούλου υποστηρίζει πως «η αγωνία του νέου δημάρχου να ικανοποιήσει την δεκαετή εμμονή του περί απόσπασης αρχαίων, προσφέροντας οφέλη και κέρδη στον εργολάβο για να ξηλώσει την ιστορία της πόλης» δεν κρύβεται, ενώ τον κατηγορεί ότι «βάζει πλάτη για το αφήγημα της ΝΔ».

Είχαν προηγηθεί οι πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του κ. Ζέρβα ότι ο δημαρχός Θεσσαλονίκης αποχώρησε ενοχλημένος από τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζοντας του θεσμικό ατόπημα, αφού μετά τη συνάντηση και την ενημέρωση του από τους εκπροσώπους της Κίνησης Πολιτών, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε κοινές δηλω΄σεις με τον Γιάννη Μπουτάρη με ίδια κατεύθυνση προς το θέμα του μετρό Θεσσαλονίκης.

Κύκλοι του δημάρχου Θεσσαλονίκης έκαναν λόγο για μονόπλευρη ενημέρωση προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τον σταθμό Βενιζέλου και τονίζουν πως θα ήταν καλύτερο να υπήρχε ο χρόνος να ενημερωθεί και από τους δυο ο κ. Τσίπρας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές υπήρχε έντονη ενόχληση από την πλευρά του κ. Ζέρβα, καθώς θεώρησε ότι μετά από κοινές δηλώσεις και την συνάντηση με τον Γιάννη Μπουτάρη, δεν γινόταν να μιλήσουν για το ίδιο θέμα, από την στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας είχε σχηματίσει ήδη γνώμη και μάλιστα την δημοσιοποίησε.