Νέα επίθεση Μαξίμου σε Μητσοτάκη και σε... ΣΚΑΙ

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018, 16:31
-A +A
Νέα επίθεση Μαξίμου σε Μητσοτάκη και σε... ΣΚΑΙ

Επίθεση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, εξαπέλυσε ξανά το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, με αφορμή την επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματική αντιπολίτευσης στο Μάτι.

Ειδικότερα, στο Μαξίμου καταλογίζουν στον Κυρ. Μητσοτάκη επικοινωνιακή πρόθεση όσον αφορά την επίσκεψη του στις πληγείσες περιοχές της τραγωδίας που κόστισε τη ζωή σε 96 ανθρώπους, κάνοντας λόγο για την «κομματική» κάμερα του ΣΚΑΙ που τον ακολούθησε κατά την παρουσία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού:

«Την ίδια ώρα που ο υπουργός υποδομών Χρήστος Σπίρτζης είχε τη συνήθη καθημερινή παρουσία του στο Μάτι, μαζί με τους κατοίκους της περιοχής , ο κος Μητσοτάκης πήγε σαν τον κλέφτη, και μόνο με τη «κομματική» κάμερα του ΣΚΑΙ, προφανώς για να μη τους ξεφύγει κανένα πλάνο από κατοίκους που δηλώνουν ικανοποίηση για την καθημερινή παρουσία της κυβέρνησης και την ταχεία υλοποίηση μέτρων φροντίδας στους πληγέντες.

Το τελευταίο καταφύγιο της ΝΔ, η προσπάθεια εξαγωγής πολιτικής υπεραξίας από την επικοινωνιακή εκμετάλλευση μιας τραγωδίας, αποδεικνύεται κι αυτή μάταια.»

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα