Νέα αποχώρηση στελέχους από το ΚΙΝΑΛ

Νέα αποχώρηση στελέχους από το ΚΙΝΑΛ

Την απόσυρση της υποψηφιότητάς της από το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στις εθνικές εκλογές ανακοίνωσε το στέλεχος του Κινήματος αλλαγής στην Αιτωλοακαρνανία Γιώτα Μπουμπούλη, καταγγέλλοντας την υποστήριξη της κ. Γεννηματά σε πρόσωπα «που στηρίζονται ανοιχτά και από τον ΣΥΡΙΖΑ», κατονομάζοντας τον υποψήφιο περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της, «θα ήταν αφερέγγυα η στήριξή μας σε υποψηφίους που φλερτάρουν με τον ΣΥΡΙΖΑ» και ξεκαθαρίζει ότι η «απόφασή μου να μην στηρίξω την κυρία Σταρακά και τον κύριο Κατσιφάρα είναι καθαρά προσωπική».

Στην ανακοίνωσή της, που δημοσιοποιεί το agrinionews.gr σημειώνει ότι «μετά την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου και την δήλωσή του ότι το ΚΙΝΑΛ δεν θα γίνει ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν αναμενόμενο να υπάρχει σωρεία αντιδράσεων» και επισημαίνει πως «στην προεκλογική συγκέντρωση της κυρίας Σταρακά, βρισκόταν σε πρώτη γραμμή βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

«Την επόμενη ημέρα η Πρόεδρός μας, παρευρέθη στο Αγρίνιο και εξέφρασε την πλήρη στήριξή της σε υποψηφίους που στηρίζονται ανοιχτά και από τον ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει, μεταξύ άλλων.