Νέα απίστευτη δήλωση Σπίρτζη: Αναλάβαμε την πολιτική ευθύνη για τα... λάθη της Ν.Δ.

Νέα απίστευτη δήλωση Σπίρτζη: Αναλάβαμε την πολιτική ευθύνη για τα... λάθη της Ν.Δ.

Με μια νέα απίστευτη δήλωση ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης επιχειρεί να περάσει στην επίθεση επιρρίπτοντας ευθύνες για την εθνική τραγωδία που έχει κοστίσει της ζωή πάνω από 85 ανθρώπους (βάσει των επισήμων ανακοινώσεων της πυροσβεστικής) στη... Νέα Δημοκρατία.

Χωρίς να απαντήσει, όπως και το Μέγαρο Μαξίμου, στις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες της Ν.Δ. για τις αποφάσεις των Νίκου Βούτση και Παναγιώτη Κουρουμπλή μέσω των οποίων είχαν ακυρωθεί κατεδαφίσεις αυθαιρέτων, υποστήριξε πως η κυβέρνηση δεν φέρει ευθύνες για την κατάσταση στον τομέα της δόμησης

Δείχνοντας πως η γραμμή της απόδοσης ευθυνών στα... αυθαίρετα και στις προηγούμενες κυβέρνησης αποτελεί τον βασικό σχεδιασμό επιχείρησε, μιλώντας στο κανάλι Epsilon, να περάσει στην επίθεση.

Μάλιστα επέρριψε ευθύνες και στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου όπου βρήκαν τραγικό θάνατο 26 άνθρωποι διότι το είχε καταπατήσει είχε κτίσει εντός αυτού και είχε κλείσει το τμήμα που οδηγούσε στα... βράχια.

Στο σημείο αυτό τόνισε μάλιστα ότι ο ιδιοκτήτης είναι στέλεχος της Ν.Δ. προσθέτοντας πως στη συγκεκριμένη περιοχή δε χτίστηκαν αυθαίρετα επί ΣΥΡΙΖΑ. Η μάντρα που κάηκαν οι 26 άνθρωποι, δεν είναι τυχαίου ανθρώπου σε σχέση με το πολιτικό σύστημα»,

Η κυβέρνηση επιδιώκει με κάθε τρόπο να βάλει στο περιθώριο την υπόθεση των θανάτων από την πυρκαγιά και να επιβάλει μια συζήτηση γύρω από τα αυθαίρετα, την άναρχη δόμηση και τις ευθύνες του παλαιού πολιτικού συστήματος επιβεβαιώνοντας πως χειρίζεται μια εθνική τραγωδία με μικροκομματικό και μικροπολιτικό σκεπτικό, με μοναδικό γνώμονα να ξεχαστούν οι ευθύνες της.