ΝΔ: Το βίντεο της Ρ. Δούρου προσβάλλει τη μνήμη των 102 νεκρών

ΝΔ: Το βίντεο της Ρ. Δούρου προσβάλλει τη μνήμη των 102 νεκρών

Για ακατάλληλους, κυνικούς και επικίνδυνους ανθρώπους, κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία με φόντο το προεκλογικό σποτ της Ρένας Δούρου από το Μάτι, το οποίο χαρακτηρίζει ως «προκλητικό». 

Στο βίντεο η Ρένα Δούρου μιλά και να καταγγέλλει όσους άσκησαν κριτική και πίσω της να ξεπηδούν οι φλόγες. Προειδοποιώντας για το κακό που μπορεί να ξαναέρθει επιρρίπτοντας ευθύνες στην κλιματική αλλαγή και στα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης ζητά εκ νέου την εμπιστοσύνη των κατοίκων της Αττικής για το αθόρυβο έργο της.

«Το προκλητικό βίντεο της κ. Δούρου απλά επιβεβαιώνει πόσο ακατάλληλοι, κυνικοί και επικίνδυνοι ήταν οι άνθρωποι που διαχειρίστηκαν την εθνική τραγωδία στο Μάτι», τονίζει στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Ακόμη και σήμερα δεν συναισθάνονται τις ευθύνες τους, προσβάλλοντας τη μνήμη 102 συμπολιτών μας. Ντροπή», καταλήγει η Πειραιώς Νέα Δημοκρατία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Δεν έφτανε η σύσκεψη της ντροπής που διοργάνωσαν ενώ ήξεραν ότι υπήρχαν νεκροί. Ούτε και η συνέντευξη Τύπου της εξαπάτησης, με τις υποτιθέμενες εστίες εμπρησμών που δήθεν εντόπισαν οι δορυφόροι. Το προκλητικό βίντεο της κ. Δούρου απλά επιβεβαιώνει πόσο ακατάλληλοι, κυνικοί και επικίνδυνοι ήταν οι άνθρωποι που διαχειρίστηκαν την εθνική τραγωδία στο Μάτι. Ακόμη και σήμερα δεν συναισθάνονται τις ευθύνες τους, προσβάλλοντας τη μνήμη 102 συμπολιτών μας. Ντροπή».