ΝΔ: Τι ακριβώς γνωρίζει ο πρωθυπουργός για την υπόθεση με τις βίζες του ΥΠΕΞ;

ΝΔ: Τι ακριβώς γνωρίζει ο πρωθυπουργός για την υπόθεση με τις βίζες του ΥΠΕΞ;

Απαντήσεις ζητά από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τις αλληλοκατηγορίες μεταξύ Πάνου Καμμένου και Νίκου Κοτζιά η Νέα Δημοκρατία.

Με δήλωσή της η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σοφία Ζαχαράκη με αφορμή τις κατηγορίες Καμμένου ότι ο πρώην ΥΠΕΞ εμπλέκεται σε ένα οικονομικό σκάνδαλο, ερωτά τον κ. Τσίπρα να πει τι ακριβώς γνωρίζει για την υπόθεση και τον καλεί να δώσει εντολή να αρθεί η ασυλία όλων των εμπλεκομένων για να μάθουμε επιτέλους τι συνέβη.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Ζαχαράκη:

«O κ. Καμμένος επανέλαβε σήμερα ότι ο κ. Κοτζιάς εμπλέκεται σε ένα οικονομικό σκάνδαλο ζητώντας μάλιστα να ανοίξουν οι λογαριασμοί του και των οικείων του. Ο κ. Κοτζιάς από την πλευρά του υποστηρίζει ότι ο κ. Τσίπρας δεν τον καλύπτει.
 
Οι αλληλοκαταγγελίες αυτές δεν αφορούν βέβαια μόνον τους πρώην κυβερνητικούς εταίρους, αλλά όλους τους πολίτες. Γι' αυτό και ρωτάμε ευθέως τον πρωθυπουργό: Τι ακριβώς γνωρίζει για την υπόθεση με τις βίζες του υπουργείου Εξωτερικών και αδειάζει τον κ. Κοτζιά; Και κυρίως: Θα δώσει εντολή να αρθεί η ασυλία όλων των εμπλεκομένων για να μάθουμε επιτέλους τι συνέβη;».