ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας ευθύνεται για την πολιτική «στοργή» στα έκτροπα

Τρίτη 14 Μαΐου 2019, 10:08
-A +A
ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας ευθύνεται για την πολιτική «στοργή» στα έκτροπα

«Είναι πλέον φανερό ότι το περιθώριο έχει εξαπολύσει κανονικό πόλεμο εναντίον της οργανωμένης πολιτείας», καταγγέλλει ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος με αφορμή την επίθεση των κουκουλοφόρων στο αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής, καθώς και την εμπρηστική επίθεση κατά του αυτοκινήτου της δημοσιογράφου Μίνας Καραμήτρου.

«Εχθές βράδυ, μεταξύ άλλων επεισοδίων ανά την επικράτεια, είχαμε νέα δολοφονική επίθεση με βροχή από μολότοφ εναντίον του Α.Τ. Καισαριανής, στην οποία από θαύμα και μόνο γλίτωσε ο φρουρός, καθώς και την πυρπόληση του αυτοκινήτου της δημοσιογράφου κ. Μίνας Καραμήτρου, στην οικία της», αναφέρει χαρακτηριστικά δήλωσή του.

Ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτης της ΝΔ καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ «πολιτική στοργή» απέναντι σε ανθρώπους που «ανοιχτά και διαρκώς απειλούν τη δημόσια ασφάλεια και, τελικά, τη δημοκρατία» και επιρρίπτει τις ευθύνες για αυτά τα περιστατικά τόσο «στο υπουργικό δίδυμο του κατ’ επίφασιν υπουργείου Προστασίας του Πολίτη», αλλά και στον ίδιο το πρωθυπουργό.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Είναι πλέον φανερό ότι το περιθώριο έχει εξαπολύσει κανονικό πόλεμο εναντίον της οργανωμένης πολιτείας. Στον πόλεμο αυτό, όμως, η κυβέρνηση επιλέγει να μένει θεατής. 

Εχθές βράδυ, μεταξύ άλλων επεισοδίων ανά την επικράτεια, είχαμε νέα δολοφονική επίθεση με βροχή από μολότοφ εναντίον του Α.Τ. Καισαριανής, στην οποία από θαύμα και μόνο γλίτωσε ο φρουρός, καθώς και την πυρπόληση του αυτοκινήτου της δημοσιογράφου κ. Μίνας Καραμήτρου, στην οικία της.

Τα έκτροπα που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες από υποστηρικτές του αρχιδολοφόνου της 17 Νοέμβρη Κουφοντίνα, δεν είναι παρά η φυσιολογική κατάληξη της πολιτικής “στοργής” που ακολούθησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε ανθρώπους που ανοιχτά και διαρκώς απειλούν τη δημόσια ασφάλεια και, τελικά, τη δημοκρατία.

Ως εκ τούτου, την ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στο εξής θα την έχουν όχι μόνο το υπουργικό δίδυμο του κατ’ επίφασιν υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αλλά ο ίδιος ο κ. Τσίπρας».

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα