ΝΔ προς Α. Τσίπρα: Ποιους εννοεί ο Καμμένος ότι χρηματίζονται από τον Τζ. Σόρος;

ΝΔ προς Α. Τσίπρα: Ποιους εννοεί ο Καμμένος ότι χρηματίζονται από τον Τζ. Σόρος;

Να δώσει εξηγήσεις στους πολίτες καλεί τον πρωθυπουργό η Νέα Δημοκρατία σχετικά με τις δηλώσεις του Νίκου Κοτζιά στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη TV και τα όσα υποστήριξε σχετικά με τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου όπου ο Πάνος Καμμένος μίλησε για  χρηματισμό της κυβέρνησης από τον Τζορτζ Σόρος.

Όπως τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «ο κ. Καμμένος κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση χρηματοδοτείται από τον Τζoρτζ Σόρος. Δεν το λέει η Νέα Δημοκρατία, αλλά δημοσίως πια ο κ. Κοτζιάς». Ως εκ τούτου διερωτάται αν «Ο κ. Τσίπρας θα εξηγήσει στους πολίτες ποιους εννοεί ο κ. Καμμένος ότι χρηματίζονται ή έχει πάθει ξανά αφωνία, όπως στο υπουργικό συμβούλιο;»

Πρέπει να σημειωθεί πως στη Ν.Δ. εκτιμούν πως ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγει τη σιωπή και επιχειρεί με παρεμβάσεις όπως αυτή της συνταγματικής αναθεώρησης και των στοιχείων του φακέλου της Κύπρου να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον, τόσο σε ό,τι αφορά την επιστολή παραίτησης του πρώην υπουργού Εξωτερικών, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε ως προσωπική, όσο και σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στο επίμαχο υπουργικό συμβούλιο.

Οι αποκαλύψεις όμως από τον Νίκο Κοτζιά δεν αφήνουν άλλα περιθώρια τη στιγμή που επισήμως υποστηρίζει πως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε, παρουσία του πρωθυπουργού, πως Ο Τζόρτζ Σόρος «χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους»

Υπενθυμίζεται πως χτες βράδυ, επιβεβαιώνοντας όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο πρώην υπουργός Εξωτερικών σε συνέντευξή του στο κανάλι ΚΡΗΤΗ ΤV τόνισε ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επιτέθηκε εναντίον του για τα μυστικά κονδύλια αποκαλύπτοντας όμως ότι η καταγγελία για χρηματοδότηση από τον επιχειρηματία Τζόρτζ Σόρος αφορούσε συνολικά την κυβέρνηση και όχι μόνον των ίδιο. Ο Τζόρτζ Σόρος «χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους» είπε σύμφωνα με τον Νίκο Κοτζιά ο Π. Καμμένος.

Πρόκειται για τη μόνιμη επωδό του Πάνου Καμμένου σύμφωνα με την οποία όσοι τον επικρίνουν πληρώνονται από τον ίδιο επιχειρηματία, αν και αυτή τη φορά σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών κατήγγειλε συνολικά την κυβέρνηση.

«Ουδείς απάντησε, πλην εμού. Κανένας υπουργός, ούτε ο πρωθυπουργός» ανέφερε ο Νίκος Κοτζιάς υποστηρίζοντας πως ο ίδιος δήλωσε εκείνη τη στιγμή ότι «σε μια κυβέρνηση που ανέχεται να παραβιάζεται η πολιτική της και η παραβίαση να καλύπτεται από ένα τόνο λάσπης δεν μπορώ να συμμετέχω».