ΝΔ: Συνασπισμός ψέματος, ανικανότητας και διαπλοκής, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

ΝΔ: Συνασπισμός ψέματος, ανικανότητας και διαπλοκής, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας απάντησε στο ενημερωτικό σημείωμα του Μεγάρου Μαξίμου, με ανακοίνωση στην οποία σημειώνει ότι η κυβέρνηση είναι εκτός τόπου και χρόνου και ότι επειδή δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους πολίτες απαντά μέσω πηγών από τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Αναρωτιόμαστε με ποια Κυβέρνηση ανά τον κόσμο αισθάνεται ότι ταυτίζεται η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Με της Βενεζουέλας μήπως;

Κατά τ' άλλα:

Η Κυβέρνηση είναι φανερό ότι βρίσκεται εκτός τόπου και εκτός χρόνου. Δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους πολίτες και απαντά μέσω πηγών από τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τη ζημιά που έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία.

Ο κ. Τσίπρας και οι Υπουργοί του παραμένουν απομακρυσμένοι από τα προβλήματα των πολιτών, που οι ίδιοι δημιούργησαν με τα ψέματα και την ανικανότητά τους. Προκαλούν τους πολίτες που τους πίστεψαν και εναπόθεσαν τις ελπίδες τους στην πιο ανίκανη, δογματική και καθεστωτική Κυβέρνηση από τη Μεταπολίτευση και μετά.

Όλοι γνωρίζουν τις σχέσεις τους με τη διαπλοκή, όλοι γνωρίζουν ότι κερνάνε καφέ εκείνους που κατά τα άλλα καταγγέλλουν ως διαπλοκή.

Αυτή είναι η Κυβέρνηση.Συνασπισμός του ψέματος, της ανικανότητας και της διαπλοκής».

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, απάντησε μέσω Twitter στις κυβερνητικές πηγές που έκαναν λόγο για “κοινωνική ένταση” από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο κ. Κουμουτσάκος συνδύασε το σχόλιό του και με μία φωτογραφία.