ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί άραγε τόση αφωνία;

ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί άραγε τόση αφωνία;

Για «αφωνία» κατηγορεί η Νέα Δημοκρατία τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει τοποθετηθεί ούτε για την επίθεση του «Ρουβίκωνα» στο πολιτικό γραφείο της υπουργού Παιδείας, Ν. Κεραμέως, ούτε για την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα», αλλά ούτε και για τον εντοπισμό γιάφκας εντός του πανεπιστημιακού χώρου της ΑΣΟΕΕ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει:

«Επίθεση στο Πολιτικό Γραφείο της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως. Ούτε λέξη από το ΣΥΡΙΖΑ.

Εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης "Επαναστατική Αυτοάμυνα". Καμμία ανακοίνωση από το ΣΥΡΙΖΑ.

Εντοπισμός γιάφκας εντός του πανεπιστημιακού χώρου της ΑΣΟΕΕ. Κουβέντα από το ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί άραγε τόση αφωνία; Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του». 

Στη συνέχεια, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Ραγκούσης, εξέδωσε ανακοίνωση για την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Οργάνωση Αυτοάμυνας» από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, δίνοντας συγχαρητήρια στην Αντιτρομοκρατική αφήνοντας ωστόσο αιχμές για τη στάση της Νέας Δημοκρατίας. 

Αναλυτικά, αναφέρει: 

«Για μια ακόμη φορά αξίζουν συγχαρητήρια στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για τη νέα εξάρθρωση τρομοκρατικής οργάνωσης, αυτή τη φορά, της «Επαναστατική Οργάνωση Αυτοάμυνας».

Η νέα αυτή επιτυχία της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έρχεται, μεταξύ άλλων, σε συνέχεια της σύλληψης στις αρχές του 2019 στελεχών της τρομοκρατικής οργάνωσης Πυρήνων της Φωτιάς Σεϊσίδη-Σακκά όπως και της εξάρθρωσης της ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης Compat 18, το 2018.

Η αντιτρομοκρατική Υπηρεσία συνεχίζει να κάνει μια δουλειά βάθους και εκτός δημοσιότητας με σημαντικά αποτελέσματα.

Αυτό που χρειάζεται επιτέλους να κάνει και η κυβέρνηση είναι να χειριστεί τα θέματα της ασφάλειας με υπευθυνότητα και χωρίς λαϊκισμούς και προπαγανδιστικούς θεατρινισμούς». 

«Ψάξαμε στο site του ΣΥΡΙΖΑ και δεν βρήκαμε τις δηλώσεις που επικαλείται ο κ. Ραγκούσης. Προφανώς τις λογόκριναν κι εκεί. Περιμένουμε την καταδίκη για την επίθεση στο γραφείο της κ. Νίκης Κεραμέως και την τοποθέτησή του για τη γιάφκα στην ΑΣΟΕΕ. Ίσως στις επόμενες ανακοινώσεις ή ποτέ», σχολίασε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ την τοποθέτηση του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννη Ραγκούση.