ΝΔ: Οι συκοφάντες θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και ο κ. Τσίπρας στις κάλπες

ΝΔ: Οι συκοφάντες θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και ο κ. Τσίπρας στις κάλπες

Δεν πείθουν κανέναν οι λασπολογίες που δημοσιεύουν ΜΜΕ και υιοθετεί το Μέγαρο Μαξίμου, τονίζει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή νέα ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και στην οποία ζητάει από την αξιωματική αντιπολίτευση να απαντήσει ερωτήματα που έχουν ήδη απαντηθεί.

Ειδικότερα, το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει ότι «στην υπόθεση της Εnerga η αλήθεια είναι μία: ο Αρ. Φλώρος διώχθηκε, καταδικάστηκε και φυλακίστηκε επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας με τη συνδρομή και του στενού συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ κ. Γρηγόρη Δημητριάδη». 

Σύμφωνα μάλιστα με την αξιωματική αντιπολίτευση, «αποφυλακίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα βάσει του νόμου Παρασκευόπουλου που ψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως αποφυλακίστηκαν και εκατοντάδες άλλοι κακοποιοί και εγκληματίες που κυκλοφορούν σήμερα ανάμεσά μας». 

«Κατανοούμε την προσπάθεια του Μαξίμου να αποκρύψει αυτήν την αλήθεια μεθοδεύοντας άλλο ένα δημοσίευμα του επαγγελματία λασπολόγου Κώστα Βαξεβάνη», συνεχίζει η ΝΔ, καταλήγοντας πως «δεν πείθουν, ωστόσο, κανέναν» και τονίζοντας πως «οι συκοφάντες θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και ο κ. Τσίπρας στις κάλπες».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, με αφορμή την υπόθεση, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού είχε επανέλθει στο θέμα επιδιώκοντας να το διατηρήσει στη δημοσιότητα, υιοθετώντας ταυτόχρονα το σχετικό δημοσίευμα, στο οποίο η Νέα Δημοκρατία έχει απαντήσει από την πρώτη στιγμή διαψεύδοντας τα όσα αναφέρει.