ΝΔ: Οι αποστάσεις Μαξίμου από Παππά δεν δίνουν απάντηση για τις σχέσεις με τον Αρτεμίου

ΝΔ: Οι αποστάσεις Μαξίμου από Παππά δεν δίνουν απάντηση για τις σχέσεις με τον Αρτεμίου

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μαστρογεωργίου, σημειώνοντας ότι η προσπάθεια του Μαξίμου να κρατήσει αποστάσεις από τον Νίκο Παππά δεν αποτελεί απάντηση στο ερώτημα ποια είναι η σχέση του υπουργού με τον Αρτεμίου. 

Η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει τα ερωτήματα που έχει θέσει για το σκάνδαλο Πετσίτη-Αρτεμίου-Παππά και επισημαίνει πως θα αποκαλυφθεί πλήρως.

«Και τότε θα φανούν όλες οι σκοτεινές πτυχές των σχέσεων διαπλοκής που προσπαθεί να συγκαλύψει το Μαξίμου», τονίζει ο κ. Μαστρογεωργίου. 

Αναλυτικά, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Μπορεί ο κ. Τζανακόπουλος να αδειάζει ανοιχτά τον κ. Παππά, επιθυμώντας προφανώς να κρατήσει αποστάσεις από το έτερο μέλος της παρέας του Μαξίμου, τα ερωτήματα, όμως, που έχουμε θέσει δεν έχουν ακόμη απαντηθεί:

- Ποια είναι η σχέση του Νίκου Παππά με τον Αρτεμίου που έστελνε παράνομα χρήματα στον Πετσίτη;

- Γιατί ο κ. Πετσίτης, ενώ αμειβόταν πλουσιοπάροχα από την ELFE, μπαινόβγαινε το 2016 και το  2017 στο Μαξίμου και τη ΔΕΠΑ, όπως δημόσια έχει πει ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης κ. Θεόδωρος Κιτσάκος;

- Πόσο ηθικό είναι να δουλεύει η κ. Ξεπαπαδέα για τον Αρτεμίου, ο οποίος είναι δικηγόρος και διαχειριστής εταιριών που συνδέονται με υπόδικο επιχειρηματία ενώ παράλληλα είναι σύμβουλος Υπουργού;
 
Το σκάνδαλο Πετσίτη-Αρτεμίου-Παππά θα αποκαλυφθεί πλήρως. Και τότε θα φανούν όλες οι σκοτεινές πτυχές των σχέσεων διαπλοκής που προσπαθεί να συγκαλύψει το Μαξίμου».