ΝΔ: Ο Ν. Παππάς εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη του Αλ. Τσίπρα;

ΝΔ: Ο Ν. Παππάς εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη του Αλ. Τσίπρα;

Μια σειρά από ερωτήματα θέτει η Νέα Δημοκρατία στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη, καλώντας τον να ξεκαθαρίσει «αν ο Νίκος Παππάς εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη του», τη στιγμή δε που «το ένα μετά το άλλο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τον υπουργό».

«Το ένα μετά το άλλο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τον Νίκο Παππά. Μετά τους κ. Τζανακόπουλο και Σκουρλέτη ακολούθησαν οι κ. Μουζάλας και Παπαδόπουλος, ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου αξιώνει το αυτονόητο: Να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των εμπλεκομένων», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς και στη συνέχεια ζητάει απαντήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα.

«Γνωρίζει σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που εισέπραττε ο Μανώλης Πετσίτης ο οποίος μπαινόβγαινε στο Μαξίμου; Ο κ. Παππάς εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη του κ. Τσίπρα;», αναρωταται χαρακτηριστικά η αξιωματική αντιπολίτευση, τονίζοντας ότι τα ερωτήματα είναι «πια αμείλικτα για τον κ. Τσίπρα».