ΝΔ για Πετσίτη: Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να κρύβεται

ΝΔ για Πετσίτη: Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να κρύβεται

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την υπόθεση Πετσίτη και τις νέες αποκαλύψεις που ήρθαν σήμερα στη δημοσιότητα, ζητώντας χαρακτηριστικά από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να σταματήσει να κρύβεται και να απαντήσει «ποια ήταν η δουλειά του κ. Πετσίτη δίπλα στον κ. Παππά».

Ειδικότερα, σε δήλωσή του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννης Μαστρογεωργίου, αναφέρει ότι «για μία ακόμη φορά ο κ. Παππάς λέει ψέματα: Στην αρχή μας είπε ότι ο κ. Πετσίτης δεν είχε καμία σχέση μαζί του μετά το 2015. Χθες, ότι έφυγε το 2016, αναγνωρίζοντας ότι ήταν στο Μαξίμου έως το 2015».

«Σήμερα αποκαλύπτεται ότι εκπροσωπούσε παράλληλα το γραφείο Αρτεμίου ήδη από το 2014», συνεχίζει ο κ. Μαστρογεωργίου, προσθέτοντας ότι «και όλα αυτά ενώ ο κ. Κιτσάκος, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ομολογήσει ότι έχει δει τον κ. Πετσίτη στο Μαξίμου και μετά το 2016».

Ως εκ τούτου, ο εκπρόσωπος της ΝΔ τονίζει καταλήγοντας πως «ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να κρύβεται» και ρωτά «ποια ήταν η δουλειά του κ. Πετσίτη δίπλα στον κ. Παππά;».