ΝΔ: Ο κ. Παππάς είτε ψεύδεται, είτε αγνοεί βασικές αρχές του Δικαίου

ΝΔ: Ο κ. Παππάς είτε ψεύδεται, είτε αγνοεί βασικές αρχές του Δικαίου

Συνέχεια στην κόντρα με τον υπουργό Επικρατείας έδωσε η Νέα Δημοκρατία, με νέα ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει ότι το μόνο που ενδιαφέρει τον Ν. Παππά είναι «να εκμεταλλευθεί αυθαίρετα την εξουσία του και να ελέγξει όλους όσοι ενημερώνουν τον ελληνικό λαό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Η Νέα Δημοκρατία υπερασπίζεται το κράτος δικαίου από τα πλήγματα που δέχεται καθημερινά από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Συστήνουμε στον υπουργό - καναλάρχη όταν ερμηνεύει τις απόψεις της Νέας Δημοκρατίας υπό το σχήμα "υπέρ ή κατά" των καναλαρχών να μην κρίνει κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.

Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι υπέρ ή κατά των καναλαρχών γιατί πολύ απλά είναι με τη νομιμότητα, τη διαφάνεια και την πολυφωνία.

Αυτή είναι η διαφορά μας με τον κ. Παππά. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να εκμεταλλευθεί αυθαίρετα την εξουσία του και να ελέγξει όλους όσοι ενημερώνουν τον ελληνικό λαό.

Και για να το πετύχει αυτό, κατά την προσφιλή του τακτική, λέει μισές αλήθειες σε σχέση με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σε επίπεδο αναστολής και αποκρύπτει ότι η αίτηση αναστολής δεν αποτελεί πρόκριμα για την απόφαση της Ολομέλειας.

Κουβέντα όμως για την ταμπακιέρα. Για ποιο λόγο θέλει να ολοκληρώσει άρον - άρον το διαγωνισμό και δεν αναμένει την κρίση ουσίας του ΣτΕ;

Γιατί, δεν αναμένει την απόφαση επί της συνταγματικότητας της διάταξης με την οποία μεταβίβασε τις αρμοδιότητες του Ε.Σ.Ρ. στον εαυτό του;

Εν κατακλείδι. Ο κ. Παππάς είτε λέει ψέμματα, είτε αγνοεί βασικές αρχές του Δικαίου.

Και στις δύο περιπτώσεις, όμως, αποδεικνύει πόσο επικίνδυνος είναι».