ΝΔ: Ο Αλ. Τσίπρας καλύπτει τον ανεκδιήγητο Πολάκη - Να παρέμβει η Δικαιοσύνη

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, 22:39
-A +A
ΝΔ: Ο Αλ. Τσίπρας καλύπτει τον ανεκδιήγητο Πολάκη - Να παρέμβει η Δικαιοσύνη

Για απερίγραπτη «κατάντια» στην οποία οδηγεί την Ελλάδα η κυβέρνηση Τσίπρα κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, μετά την πρωτοφανή κίνηση του Παύλου Πολάκη να ηχογραφήσει συνομιλία του με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα.

«Δεν υπάρχουν πια λόγια για να περιγράψει κανείς την κατάντια που οδηγεί την Ελλάδα η κυβέρνηση Τσίπρα», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «ο Παύλος Πολάκης ζηλεύοντας τις πρακτικές του Γιάνη-Κλουζώ Βαρουφάκη αποπειράθηκε σήμερα να εκβιάσει τον κεντρικό Τραπεζίτη της Ελλάδας ηχογραφώντας μια τηλεφωνική συνομιλία τους».

Σύμφωνα με την ΝΔ, «η είδηση δεν είναι ότι δεν προέκυψε τίποτα επιλήψιμο στη συνομιλία τους», άλλα όπως υπογραμμίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ότι «ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να καλύπτει τον ανεκδιήγητο υπουργό του, ενώ μετατρέπει την Ελλάδα σε Μπανανία».

Καταλήγοντας, η ΝΔ σε υστερόγραφο αναφέρει με νόημα πως «θα έχει ενδιαφέρον, αν η Δικαιοσύνη δεν παρέμβει ούτε καν σε αυτήν την εξόφθαλμη κακουργηματική ενέργεια».

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα