ΝΔ: Ο Αλ. Τσίπρας γνωρίζει ότι θα χάσει - Αναγκάζεται να υιοθετήσει δεσμεύσεις μας

ΝΔ: Ο Αλ. Τσίπρας γνωρίζει ότι θα χάσει - Αναγκάζεται να υιοθετήσει δεσμεύσεις μας

«Λίγες μέρες πριν από τις εκλογές της 26ης Μαΐου που γνωρίζει ότι θα χάσει, ο Αλ. Τσίπρας αναγκάζεται να υιοθετήσει μεμονωμένες δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για την αυτονόητη ανάγκη να μειωθεί η φορολογία», τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ επισημαίνει ότι ο Αλ. Τσίπρας «επί τέσσερα χρόνια διέλυσε την οικονομία και την μεσαία τάξη με την υπερφορολόγηση που ήταν δική του επιλογή», ωστόσο χαρακτηρίζει καλοδεχούμενες τις ρυθμίσεις, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι «επί της ουσίας φέρνει για προφανείς λόγους την Άνοιξη τα επιδόματα που έδινε τα Χριστούγεννα».

«Την ώρα, ωστόσο, που ο κ. Τσίπρας υπόσχεται μισή 13η σύνταξη, κόβει την 12η καθώς αρνείται να ψηφίσει την πρόταση της ΝΔ για να μην μειωθεί εδώ και τώρα το αφορολόγητο που μόνος του επέβαλε και επιβαρύνει πολλαπλάσια όχι μόνον τους συνταξιούχους, αλλά και τους χαμηλόμισθους», προσθέτει ακόμα η αξιωματική αντιπολίτευση.

Καταλήγοντας, η ΝΔ τονίζει ότι «σε ό,τι αφορά τις υποσχέσεις του για το 2020 είναι ανάξιες σχολιασμού, αφού όλοι γνωρίζουν ότι σε λίγους μήνες ο κ. Τσίπρας δεν θα είναι πλέον πρωθυπουργός και θα έχει όλο το χρόνο να ξεκουραστεί σε διακοπές διαρκείας, είτε στη στεριά είτε στη θάλασσα».