ΝΔ: «Να μη προκαλούν όσοι μόλυναν τη δημόσια ζωή με φαινόμενα Ρασπούτιν»

ΝΔ: «Να μη προκαλούν όσοι μόλυναν τη δημόσια ζωή με φαινόμενα Ρασπούτιν»

Σκληρή απάντηση στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να θέσει θέμα «ρεβανσισμού» για τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Novartis και τη δικογραφία που αποστέλλει η Δικαιοσύνη στη Βουλή για τους Αλ. Τσίπρα και Δ. Παπαγγελόπουλο, έδωσε η Ν.Δ. σημειώνοντας πως «ρεβάνς ζητάει όποιος έχει ηττηθεί».

Συγκεκριμένα, η Ν.Δ. στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να περάσει στην αντεπίθεση και να εγείρει ζήτημα πολιτικών διώξεων μέσω ρεβανσιστικών διαθέσεων της σημερινής κυβέρνησης ξεκαθάρισε τη θέση του κυβερνώντος κόμματος τονίζοντας πως «εμείς ζητάμε μόνο την αλήθεια»

Ας μην την προσβάλουν, λοιπόν, οι οπαδοί του "ή εμείς ή αυτοί"» συνεχίζει με ανακοίνωσή της προσθέτοντας πως «όσοι μόλυναν τη δημόσια ζωή με φαινόμενα "Ρασπούτιν" ας μην προκαλούν την μνήμη των Ελλήνων. Είπαμε: Προχωράμε, αλλά δεν ξεχνάμε!».

 

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει:

«Ρεβάνς ζητάει όποιος έχει ηττηθεί. Και αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς ζητάμε μόνο την αλήθεια. Ας μην την προσβάλουν, λοιπόν, οι οπαδοί του "ή εμείς ή αυτοί". Και όσοι μόλυναν τη δημόσια ζωή με φαινόμενα "Ρασπούτιν" ας μην προκαλούν την μνήμη των Ελλήνων. Είπαμε: Προχωράμε, αλλά δεν ξεχνάμε!».