ΝΔ: Να αποκαλύψει ο Κοτζιάς αυτά που θέλει να κρύψει ο Τσίπρας

ΝΔ: Να αποκαλύψει ο Κοτζιάς αυτά που θέλει να κρύψει ο Τσίπρας

Να αποκαλύψει ο Νίκος Κοτζιάς αυτά που θέλει να κρύψει ο Αλέξης Τσίπρας και να δημοσιοποιήσει την επιστολή της παραίτησής του, ζητάει η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας παράλληλα πως η αλήθεια αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «όταν ο υπουργός Εξωτερικών προκαλεί τον πρωθυπουργό να δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησής του και εκείνος το αρνείται, τότε σημαίνει ότι ο πρωθυπουργός κάτι φοβάται». 

«Η αλήθεια όμως αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί», τονίζει η ΝΔ και προσθέτει: «Διότι υποθέτουμε πώς ο κ. Κοτζιάς δεν θα διστάσει πλέον να δημοσιοποιήσει εκείνος όσα ο κ. Τσίπρας θέλει να κρύψει από τους πολίτες».

Υπενθυμίζεται πως σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας δεν σήκωσε το γάντι που του πέταξε το βράδυ της Πέμπτης ο Νίκος Κοτζιάς δηλώνοντας ότι δεν προτίθεται να δώσει στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης του πρώην υπουργού Εξωτερικών. Ο πρωθυπουργός μάλιστα δήλωσε ότι δεν θα δώσει τη δημοσιότητα στην επιστολή διότι έχει την ένδειξη «αυστηρώς προσωπική».