ΝΔ: Μόνο ντροπή και χλεύη αξίζει σε αυτή τη θλιβερή φαρσοκωμωδία που κυβέρνησε τη χώρα

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, 21:14
-A +A
ΝΔ: Μόνο ντροπή και χλεύη αξίζει σε αυτή τη θλιβερή φαρσοκωμωδία που κυβέρνησε τη χώρα

Φαιδρή χαρακτηρίζει την εικόνα του Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο, η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για «έναν αδίστακτο υποκριτή, επικεφαλής ενός κυνικού θιάσου», μετά τις διακηρύξεις του πρωθυπουργού περί του τέλους της λιτότητας και των μνημονίων.

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση η αξιωματική αντιπολίτευση στηλιτεύει το γεγονός ότι αναλυτές παγκοσμίως μιλούν για μια συνέχιση των μνημονίων με πιο αυστηρή δημοσιονομική πειθαρχία, ενώ ο Αλ. Τσίπρας περιγράφει τη συμφωνία ως ευνοϊκή για τη χώρα.

Όπως αναφέρει η ΝΔ, «η φαιδρή εικόνα του κ. Τσίπρα, με τη γραβάτα-δώρο του κ. Ζάεφ δεν επιτρέπει κανένα σχόλιο για τα ψέματα που τη συνόδευσαν».

Και συνεχίζει «Μέχρι εδώ, όμως. Οι Έλληνες δεν έχουν πάθει ανοσία στην ανοησία. Και προσβάλλονται όταν στη θέση του Πρωθυπουργού τους αντικρίζουν, δυστυχώς, έναν αδίστακτο υποκριτή, επικεφαλής ενός κυνικού θιάσου».

«Το βεστιάριο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι πλούσιο και μπορούν να μεταμφιέζονται όπως θέλουν. Αλλά οι θεατές έφυγαν. Μόνο ντροπή και χλεύη αξίζει σε αυτή τη θλιβερή φαρσοκωμωδία που κυβέρνησε τη χώρα. Ευτυχώς φτάνει στο τέλος της», καταλήγει η ανακοίνωση.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 15/07/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα