ΝΔ: «Δεν περιμένουμε κάτι άλλο από εκείνους που δημιούργησαν τη Μόρια»

ΝΔ: «Δεν περιμένουμε κάτι άλλο από εκείνους που δημιούργησαν τη Μόρια»

Σκληρή απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ και τις δηλώσεις του αρμόδιου τομεάρχη του Γ. Ραγκούση για την επιχείρηση στα Εξάρχεια έδωσε η Νέα Δημοκρατία, η οποία κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση για υποκρισία και υπενθυμίζει ότι όταν ήταν κυβέρνηση δημιούργησε τη Μόρια και διαχειρίστηκε με απόλυτη αδιαφάνεια τα κονδύλια για τη διαχείριση του μεταναστευτικού-προσφυγικού.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ αναφέρει ότι «Ύστερα από τη σημερινή προβολή από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο φωτογραφιών των υπό κατάληψη χώρων αλλά και των χώρων που μεταφέρθηκαν όσοι απομακρύνθηκαν από τα Εξάρχεια, αποδεικνύεται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κόπτονται για μάνες και παιδιά, υποκρίνονται».

«Δεν περιμένουμε όμως κάτι άλλο από την κυβέρνηση που δημιούργησε τη Μόρια, τα γκέτο σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και που διαχειρίστηκε με απόλυτη αδιαφάνεια τα κονδύλια για τη διαχείριση του μεταναστευτικού-προσφυγικού», προσθέτει η ΝΔ, που επισημαίνει καταλήγοντας ότι «θα πρέπει όμως να συνηθίσουν την ιδέα ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι εδώ για να διασφαλίσει τις ζωές, τις περιουσίες και την ασφάλεια όλων».

Νωρίτερα σήμερα, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, είχε κάνει λόγο για «αυτογελοιοποίηση» και υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, για την επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια.