ΝΔ: Η σιωπή των κ. Τσίπρα και Παππά επιβεβαιώνει την ενοχή τους

ΝΔ: Η σιωπή των κ. Τσίπρα και Παππά επιβεβαιώνει την ενοχή τους

Η σιωπή των κ. Τσίπρα και Παππά απέναντι στις σημερινές καταγγελίες του Β. Μαρινάκη, απλά επιβεβαιώνει την ενοχή τους, επισημαίνουν πηγές της ΝΔ, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.

Σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς, το Μέγαρο Μαξίμου που κατηγορούσε συλλήβδην επιχειρηματίες και πολιτικούς αντιπάλους, αποδεικνύεται ότι μονίμως συνομιλεί, εξυπηρετεί και διαπλέκεται με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Νωρίτερα, με μια μακροσκελή ανακοίνωση, στην οποία όμως δεν γίνεται σχεδόν καμία αναφορά στις καταγγελίες που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά επαναλαμβάνονται όσα του καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, τοποθετήθηκε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού μετά την συνέντευξη του επιχειρηματία. 

Ο κ. Μαρινάκης είχε αποκαλύψει ότι το 2016 ο Νίκος Παππάς του είχε ζητήσει να δώσει υπό τη μορφή δανείου το ποσό της 1ης δόσης για τις τηλεοπτικές άδειες στον κ. Καλογρίτσα προκειμένου να αποκτήσει κανάλι, όπως και ότι η κυβέρνηση ήθελε να τοποθετήσει διευθυντές της αρεσκείας του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ στα οποία συμμετέχει.

Το Μέγαρο Μαξίμου ωστόσο, στην ανακοίνωση που εξέδωσε αποφεύγει να διαψεύσει οτιδήποτε από τα λεγόμενα του Β. Μαρινάκη, κάνει λόγο απλώς για «δήθεν αποκαλύψεις» και αρκείται σε μια γενικόλογη διατύπωση ότι «έχουν την αξιοπιστία που τις προσδίδουν ο βίος και η πολιτεία του (Β. Μαρινάκη)».

Διαβάστε ακόμα:

- ΝΔ: Να απαντήσουν Τσίπρας και Παππάς για τις καταγγελίες Μαρινάκη