ΝΔ: Η οικολογική υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ: Η οικολογική υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ

Για υποκριτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλ. Τσίπρα στο ζήτημα του περιβάλλοντος κάνει λόγο η ΝΔ, τονίζοντας πως «θρηνούν για τον Αμαζόνιο και την κλιματική αλλαγή» την ίδια στιγμή που γέμισαν «με αφίσες τους δρόμους της Αθήνας».

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σχολιάζει πως για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την Κουμουνδούρου «φαίνεται ότι το περιβάλλον έχει αξία ως σύνθημα ή ως ταμπέλα στη νέα μαρκίζα του κόμματός τους μήπως κερδίσουν ψήφους».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:

«Οι ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ξεχειλίζουν από περιβαλλοντική ευαισθησία. Θρηνούν για τον Αμαζόνιο και την κλιματική αλλαγή και την ίδια στιγμή γεμίζουν με αφίσες τους δρόμους της Αθήνας! Όπως και ως κυβέρνηση που μιλούσαν για το περιβάλλον και πως ως αντιμνημονιακοί θα μάζευαν τα σκουπίδια αλλιώς, τελικά άφησαν την Ελλάδα καταδικασμένη με πρόστιμα από την ΕΕ για παραβίαση περιβαλλοντικών κανόνων!

Φαίνεται οτι για τον κ. Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ το περιβάλλον έχει αξία ως σύνθημα ή ως ταμπέλα στη νέα μαρκίζα του κόμματός τους μήπως κερδίσουν ψήφους.

ΥΓ. Θυμίζουμε ότι η Νέα Δημοκρατία στην προεκλογική περίοδο δεν έκανε αφισοκόλληση σεβόμενη το περιβάλλον και τις αρχές της».

Δείτε φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Πειραιώς με προεκλογικές αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο της Αθήνας:

syriza

syriza1